Çatayhöyük Çumra Belediyespor fikstür gereği bugünü maç yapmadan geçirirken, Selçuklu Belediye kendi saha ve seyircisi önünde, Sarayönü Belediye ise deplasmanda terleyecek

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5. Grup’ta heyecan bugün oynanacak 4. hafta maçlarıyla devam edecek. Temsilcilerimizden Çatayhöyük Çumra Belediyespor fikstür gereği bugünü maç yapmadan geçirirken, Selçuklu Belediye kendi saha ve seyircisi önünde, Sarayönü Belediye ise deplasmanda terleyecekler. Ligde 2 galibiyeti bulunan Sarayönü Belediyespor, Kayseri deplasmanında Kocasinan Şimşekspor ile karşı karşıya gelecek. Vali Muammer Güler Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçı Mustafa Tuncay yönetecek. Tuncay’ın yardımcılığını Helim Aksoy ve Burak Cansız yapacak.
Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, bugün Kayseri'de  Kocasinan Şimşekspor önünde zorlu bir sınava çıkacaklarını söyledi. Geçtiğimiz sezonda başarılı kadrolarından birçok önemli oyuncuyu kaybettiklerini ve yeni alınan oyuncuların da onlar kadarkaleteli olduğunun altını çizen Kart; “Her şeye rağmen ligin zirvesini zorlayan bir ekibiz. Rakibimiz  Kocasinan Şimşekspor ise ligin altından kurtulmaya çalışan bir takım. Her iki ekipte kazanmak için mücadele edecek. Bu açıdan bakıldığında oldukça çekişmeli ve zor bir maç bizi bekliyor. Zorlu 90 dakikanın sonunda kazanan ve gülen taraf olmak istiyoruz. Bunu başarmak için elimizden gelen mücadele örneğini sahaya yansıtacağız” diye konuştu.
Sezona iyi başlayan ancak son iki maçını kaybederek taraftarını üzen Selçuklu Belediyespor ise kendi seyircisi önündü Kayseri Yolspor’u konuk edecek. Selçuklu Belediye Stadı’nda 14.30’da oynanacak maçta Ümit Deniz Uluşar düdük çalacak. Özgür Sarı ve Mehmet Akif Bozkurt yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. 14.30’da ki diğer maçların programı şöyle: Adana Gençlerbirliği-Nevşehir, Akdeniz-Alpin, Niğde Belediye-Ceyhan, 68 Yeni Aksaray-Mersin Büyükşehir Belediyespor, Toroslar-Karaman.
Selçuklu Belediyespor Kulübü futboldan sorumlu yöneticisi Ramazan Yaşar, iyi bir hazırlık denemini geride bıraktıklarını ve bugün ağırlayacakları  Kayseri Yolspor’u eli boş göndermek istediklerini söyledi. Kayseri temsilcisinin kendileri gibi iyi bir çıkış aradığını ve Konya'ya kazanmak için geldiklerini ifade eden Yaşar; Ancak bizde takımımıza güveniyoruz ve kendi sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanarak maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Zorlu maçta kazanan tarafın biz olmasını temenni ediyoruz. Evimizde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim