Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup’ta temsilcilerimizden Akşehirspor, ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlarken, Karapınar Belediyespor, 9.sırada yer alarak Konya takımları arasında son sırada kaldı. Yeşil siyahlılar, uzun süre sonra yer aldıkları Bölgesel Amatör Ligi’nde kalıcı olabilmek için devrenin tamamlanması ile transfer çalışmalarına başladı. Konya ekibi 4 yeni takviye ile takımı güçlendirirken, önümüzdeki günlerde birkaç oyucunun takıma kazandırılacağı ifade edildi. Öte yandan Akşehirspor ise ligin ikinci devresi öncesi yeniden biraraya gelerek antrenmanlara başladı.

KARAPINAR’DAN 4 TAKVİYE

BAL’a bu sezon yükselen ancak sezona iyi başlamasına karşın sonraki maçlarında istediği sonuçları alamayan Karapınar Belediyespor takıma 4 oyuncu kazandırdı. İlk olarak Çubukspor’dan orta saha oyuncusu Cem Çetin ile anlaşan yeşil siyahlılar, ardından tecrübeli kaleci Mehmet Zeki Uçan’ı renklerine bağladı. Bununla da yetinmeyen Karapınar Belediyespor, forvet oyuncu Ömer Susuz’u kadrosuna dahil ederken, son olarak sol bek oyuncusu Bilal Enes Arslan ile anlaşma sağladı. Konya ekibi yapılan görüşmelerin ardından eksik bölgelere birkaç transfer daha yapacak.

AKŞEHİR İKİNCİ YARIYI AÇTI

Ligde bu sezon fırtınalar estiren ve şampiyonluk hedefi koyan Akşehirspor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Dün Akşehirspor Tesisleri’nde biraraya gelen kırmızı beyazlı takım burada bir çalışma yaparak devreyi açtı. Konya ekibi, yaklaşık 1 hafta sürecek antrenmanların ardından Antalya’ya gidecek ve burada bir kampa dönemi geçirecek. Ligde 28 puan ile 2.sırada yer alan ve gözünü liderliğe diken Akşehirspor, sezon sonunda şampiyon olarak 3. Lig’e yükselmenin hesaplarını yapıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim