Bölgesel Amatör Ligi’nde 2017-2018 sezonu grupları önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlendi. Ereğlispor’un da bu lige çıkmasının ardından Konya, üç takım ile temsil edilecek. İddialı takımlar kuran Konya ekipleri şampiyonluk mücadelesi verecek. Konya takımları grupların belli olmasından sonra bu sene de Akdeniz takımları ile aynı grupta yer aldı. Temsilcilerimizin bulunduğu 7. Grup’ta Antalya, Mersin, Karaman, Burdur ve Isparta takımları yer alıyor. 

KONYA’DAN BU SENE 3 TAKIM

Konya bu sene Bölgesel Amatör Ligi’nde üç takım ile temsil edilecek. Konya ekiplerinden Akşehirspor, Ereğlispor ve Sarayönü Belediyespor şampiyonluk mücadelesi verecek. Önceki sene İhsaniye Gençlerbirliği BAL bileti almış ancak yeterli imkanlar sağlanamadığı için lige katılamamıştı. Bu sezon Sarayönü Belediyespor dışında play-out oynayan ve bu maçta Selçukspor’u yenen Akşehirspor ile Süper Amatör’de yeniden şampiyon olan Ereğlispor da Bölgesel Amatör Ligi’nde yer alacak.

LİG 23-24 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu, 2017 - 2018 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi gruplarını belirledi. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi, 23-24 Eylül 2017 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. İstanbul ilinin hukukta bulunan bir dosyası nedeniyle, TFF Yönetim Kurulu'nun vereceği karar neticesinde, 13 takımdan oluşan 9. Grup'un 14 takım olarak değişebileceği belirtildi. Federasyon yaptığı açıklama ile lige katılacak takımlara başarı diledi.

TEMSİLCİLERİMİZ 7. GRUP’TA

Akşehirspor

Ereğlispor

Sarayönü Belediyespor

Manavgat Belediyespor

Kepez Belediyespor

Serik Belediyespor

Manavgatspor

Anamur Belediyespor

Mut İdmanyurdu

Medcem Silifke Belediyespor

Bucak Belediye Oğuzhanspor 

Gölhisarspor 

Isparta Davrazspor

Karaman Belediyespor

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim