Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 6.Grup'ta 2.hafta maçları dün oynanan maçlarla tamamlandı. Konya'yı temsil eden Akşehirspor ile Karapınar Belediyespor sahadan galibiyetle ayrılırken Sarayönü Belediyespor ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 

SARAYÖNÜ MAĞLUP BAŞLADI

Geçtiğimiz haftayı bay geçen Sarayönü Belediyespor bölge derbisinde Karaman Belediyespor'a konuk oldu. Kemal Kaynaş Stadyumu'nda oynanan mücadeleye Sarayönü Belediyespor seyircisinden yoksun çıktı. Temsilcimiz rakibine 1-0 mağlup olarak çıktığı ilk maçta sahadan yenilgi ile ayrıldı. 

KARAPINAR’DAN İLK GALİBİYET

6.Grup'taki bir diğer temsilcimiz Karapınar Belediyespor ise evinde Anadolu Üniversitesi'ni ağırladı. Karapınar İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadelede Yeşil-siyahlılar Muhammet Ali Balıkçı, Memduh ve Abdulkadir Başçı'nın attığı gollerle 3-1 yendi. Karapınar Belediyespor bu sonuçla puanını 4'e yükseltti. 

AKŞEHİR 3 PUANA UZANDI

Akşehirspor ise evinde grubun dişli ekiplerinden Sandıklıspor'u ağırladı. Geçtiğimiz hafta Çubukspor'a 2-1 mağlup olan Akşehirspor taraftarının önünde 3 puana uzanmasını bildi. Nasreddin Hoca Stadyumu'nda mücadeleyi Akşehirspor 2-1 galip geldi. Kırmızı-beyazlılar Sandıklı karşısında aldığı galibiyetle ligdeki ilk 3 puanını elde etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim