Yeşil siyahlı ekip Sarayönü Belediyepsor, ilk haftayı BAY geçerken, Akşehirspor, Çubukspor Futbol’a konuk oldu. Karapınar Belediyespor ise Yeniçağa Spor deplasmanına gitti. Sarayönü Belediyespor, boş haftayı Kadınhanı Belediyespor ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi ve bu mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

AKŞEHİRSPOR 2-1 YENİLDİ

BAL temsilcilerimizden Akşehirspor ligin ilk haftasında deplasmanda Çubukspor Futbol ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar bu mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. İlk yarısında 2-0 geriye düşen temsilcimiz Akşehirspor, maçın ikinci yarısında bir gol bulmasına rağmen mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırmızı beyazlılar ilk haftayı mağlubiyeti ile kapatırken, Çubukspor ile oynanan maçta Akşehirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı.

KARAPINAR’DAN ŞANSSIZ BERABERLİK

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki bir diğer temsilcimiz Karapınar Belediyespor ise deplasmanda Yeniçağa Spor’a konuk oldu. İlk yarıda güzel bir futbol ortaya koyan ve bunun karşılığını 2-0 öne geçerek alan yeşil siyahlılar, ikinci yarıda büyük bir şanssızlık yaşadı. Karapınar Belediyespor’da ilk 11’de sahaya çıkan ve takımının ikinci golünü atan Memduh Işık ile Fatih karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki önemli oyunsunun sakatlanması ile sarsılan Karapınar, ev sahibi Yeniçağa’nın gollerine engel olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Temsilcimiz haftayı 1 puan ile kapatmak zorunda kaldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim