Geçen haftayı mağlubiyetle kapatan iki Konya temsilcimiz, bugün ki karşılaşmada birbirlerine karşı üstünlük kurup, ikili averajda avantaj sağlamak istiyor. Müsabaka Sarayönü İlçe Sahasında, saat 15.00'da başlayacak. Bir diğer temsilcimiz Ereğlispor ise kendi saha ve taraftarı önünde Ceyhan Doğanspor'u bugün saat 15.00'da ağırlayacak. 

AKŞEHİR VE SARAYÖNÜ'NDE

HEDEF DERBİ ZAFERİ

Geçen haftayı mağlubiyetle kapatarak, ligdeki ilk yenilgilerini alan her iki temsilcimiz bugün ki karşılamayı kazanarak taraftarına derbi zaferi tattırmak istiyor. Bölgesel Amatör Lig'deki sistem gereği aynı şehirin takımlarının ligdebaşarılı olması için derbi galibiyetlerinden başarılı sonuçlar alması gerektiğinden dolayı, iki takım da karşılaşmaya büyük önem veriyor. Sezona deplasmanda elde ettiği derbi galibiyeti ile başlayan Akşehirspor, bugün ki derbi maçından da galip gelerek derbi karşılaşmalarını kayıpsız geçmenin hedefinde. Sezona kendi evinde, taraftarıyla görkemli bir şekilde başlayan Sarayönü Belediyespor ise iç sahadaki avantajı kullanarak evinde kayıp vermemek ve ilk derbi galibiyetini kazanarak taraftarını mutlu etmek istiyor. İki takım arasında ki derbi mücadelesi bugün saat 15.00'da Sarayönü İlçe Sahasında oynanacak. Öte yandan karşılaşmanın hakemliğini Bursa bölgesinden Mehmet Tekin yönetecek.

EREĞLİSPOR'UN KONUĞU 

ADANA TEMSİLCİSİ

Yeni sezonun ilk haftasında Akşehirspor'a mağlup olarak taraftarını üzen Ereğlispor,  geçen hafta deplasmanda oynadığı Anamur Belediyespor maçını 3-2 kazanarak taraftarına az da olsa Akşehirspor karşısında alınan derbi mağlubiyetini unutturdu. Bugün oynanacak maçı kazanarak galibiyet serisi oluşturmak isteyen temsilcimiz, aynı zamanda iç sahadaki ilk galibiyetini almak istiyor. Bugün Saat 15.00'da Ereğli Atatürk Şehir Stadyum'unda Ereğlispor ile Ceyhan Doğanspor arasında oynanacak mücadelenin hakemliğini Yozgat bölgesinden Eyüp Taşkan yapacak.

SPOR SERVİSİ