Liderlik mücadelesi veren Akşehirspor, bu haftayı BAY geçerken Sarayönü Belediyespor, Keçiören Belediyesi Bağlum Spor’a konuk olacak. Bir diğer Konya ekibi Karapınar Belediyespor ise Çubuk Spor’u konuk edecek.

SARAYÖNÜ’NÜN RAKİBİ KEÇİÖREN

Ligde geçtiğimiz hafta 4-0’lık rahat bir galibiyet alan ve moral depolayan Sarayönü Belediyespor, 18.hafta maçında Keçiören Belediyesi Bağlum Spor’un konuğu olacak. Yarın Bağlum Belediye Stadı’ndaki mücadele saat 14.00’te başlayacak ve Taner Tuncer tarafından yönetilecek. Tuncer’in yardımcılıklarını Burak Şensoy, Faruk Yağlı ve Nihat Hartlı yapacak. Ligde Konya ekipleri arasında 2.sırada yer alan genel puan durumunda 7.olan yeşil siyahlı takım bu maçtan da galibiyet ile ayrılarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Ankara ekibinin ise 30 puanı bulunuyor ve 4.sırada yer alıyor.

KARAPINAR ÇIKIŞ ARIYOR

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup’ta son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve Konya ekipleri arasında son sırada bulunan Karapınar Belediyespor, yarın kendi sahasında Çubuk Spor ile karşılaşacak. Karapınar İlçe Stadı’ndaki maç 14.00’te başlayacak. Zorlu mücadeleyi Burak Altınel yönetirken, yardımcıları Dursun Asutay, Gökhan Erzin ve Ali Kılış yapacak. 13 puan ile 10.sırada yer alan Konya ekibi, üst sıralarda bulunan güçlü rakibini yenerek yeniden çıkış yakalamak istiyor. Öte yandan lider Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’un 2 puan gerisinde yer alan Akşehirspor bu haftayı BAY geçecek ve 19.haftada 1926 Polatlı Belediyespor’u konuk edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim