Üç Konya ekibinin yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta 4.hafta maçlarının tamamı yarın 15.00’te oynanacak. Temsilcilerimizden Ereğlispor kendi evinde ilk galibiyet için sahaya çıkacak. Akşehirspor ve Sarayönü Belediyespor deplasmanda 3 puan arayacak.

SARAYÖNÜ ZORLU DEPLASMANDA 

Ligde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alan ve 7 puanla 3.sırada yer alan Sarayönü Belediyespor, ligde aynı puan ve averaj farklıyla ikinci sırada yer alan Manavgat Belediyespor’a konuk olacak. Bu maçı yenerek çıkışını sürdürmek isteyen yeşil siyahlı takımın maçı Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Müsabakayı Birand Gümüş yönetecek. Ligde 9 puanla lider olan Denizli Sarayköy Spor ise kendi sahasında Kestelspor ile karşı karşıya gelecek.

AKŞEHİR’İN HEDEFİ MUTLAF 3 PUAN

Geçtiğimiz hafta Konya derbisinde Ereğlispor’u yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan temsilcimiz Akşehirspor, bu hafta deplasmanda kazanarak bu galibiyeti anlamlandırmak istiyor. Kırmızı beyazlı takım yarın ligin 4 puanlı bir başka ekibi Bucak Belediye Oğuzhanspor’a konuk olacak. Mücadele Bucak İlçe Stadı’nda oynanırken Aykut Çetinkaya tarafından yönetilecek.

EREĞLİ ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

BAL 7. Grup’ta oynadığı 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Konya ekibi Ereğlispor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı maçı kazanarak ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Yeni teknik direktörü Mustafa Altındağ ile iç sahada ilk maçına çıkacak olan yeşil beyazlı takım yarın Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor’u konuk edecek. Ereğli Atatürk Şehir Stadı’ndaki maçı Berkay Erdemir yönetecek.

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim