SARAYÖNÜ DEPLASMANDA AKŞEHİR İÇERDE

Ligdeki Konya ekiplerinden Sarayönü Belediyespor, 7.hafta maçında Çal Belediyespor’a konuk olacak. 6 maçta 2 galibiyet alan ve üst sıralardan uzaklaşan yeşil siyahlı takım alt sıralarda bulunan rakibini mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Zorlu mücadele yarın Vali Yusuf Ziya Stadı’nda saat 14.00’te oynanacak. Karşılaşmayı Osman Ertuğ Erbaş yönetecek. Denizli ekibi Çal, 4 puanla 13.sırada yer alıyor.

BAL 7. Grup’taki bir diğer Konya ekibi Akşehirspor ise kendi evinde Ortaca Belediyespor’u konuk edecek. Ligde istediği çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen kırmızı beyazlı takım ile Ortaca arasındaki mücadele yarın saat 14.00’de Akşehir Nasrettin Hoca Stadı’nda oynanacak. Son haftalarda çıkışa geçen Muğla ekibi Ortaca, 11 puanla 4.sırada bulunuyor. Akşehirspor ise 6 puanla 10 sırada.

EREĞLİ ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

Ligde 1 galibiyeti bulunan ve maddi sıkıntılar yaşayan Konya ekibi Ereğlispor, 7.hafta maçında Isparta 32 Spor’a konuk olacak. Yarın oynanacak mücadele saat 14.00’de Isparta Atatürk Stadı’nda başlayacak. Berk Çekal’ın yöneteceği karşılaşmayı kazanmak isteyen yeşil beyazlı temsilcimiz, üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor. Diğer yandan, Isparta 32 Spor’un henüz birkaç gün önce göreve başlayan yeni Teknik Direktörü Hasan Şengün, Konya Ereğlispor maçıyla çıkışa geçeceklerini belirterek, “Isparta, profesyonel ligi hak ediyor. Yaklaşık 3 yıl önce en büyük gücümüz taraftarımızdı, 10 binin üzerinde taraftarımız maça geliyordu. Bu ilginin, maç kazandıkça daha da artacağına inanıyorum. Taraftarımızdan isteğimiz, bizi son dakikaya kadar desteklemeleri. Ereğlispor maçında '12. Adam'a ihtiyacımız var. Futbol taraftarla güzel” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim