Süper Lig’de 11. hafta heyecanı dün başladı. Temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. Maçın hakemi ise Mete Kalkavan. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu. Zorlu maçta VAR odasında ise Koray Gencerler ve Erkan Özdamar olacak.

KARTAL SERİ BOZACAK

Süper Lig’de milli ara öncesi bugün Sivasspor ile karşılaşacak olan İttifak Holding Konyaspor kazanama serisini sonlandırmaya çalışacak. Bir önceki milli aradan büyük umutlarla çıkan Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe’ye yenildikten sonra kupada Eyüpspor’a elenen ve son olarak Gençlerbirliği ile berabere kalan Konyaspor 4 maçtır kazanmıyor. Milli maçlar arasında çıktığı karşılaşmalardan istediği sonuçları alamayan Yeşil Beyazlılar bugün Sivasspor’u yenerek yeni milli araya moralli girmek istiyor.

EKSİK OYUNCU YOK

Bugün Sivasspor karşısında kritik bir maça çıkacak olan Konyaspor’da maç öncesinde eksik bulunmuyor. Uzun süredir devam eden sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Hurtado’nun da iyileşmesi ile birlikte Konyaspor uzun bir aradan sonra tam kadro maça hazır.

KOCAMAN’DAN KADROYA MÜDAHALE GELEBİLİR

Alınan kötü sonuçlara rağmen ilk 11’de önemli bir değişikliğe imza atmayan teknik direktör Aykut Kocaman’ın Sivasspor maçında bazı oyuncuları yedeğe çekebileceği öğrenildi. Özellikle orta saha oyuncularının üretkenliğinden memnun olmayan deneyimli teknik adamın Sivasspor karşısında bazı yedek oyunculara şans verebileceği gelen bilgiler arasında.

SİVAS LİDERLİK İSTİYOR

Konyaspor’un bugünkü rakibi Sivasspor’da ise moraller yerinde. Kırmızı beyazlılar son haftalarda aldıkları galibiyetlerle ligde 2. sıraya kadar yükseldi. 18 puanda bulunan Sivas temsilcisi Konyaspor’u yenerek lider Alanyaspor’un olası bir puan kaybında ligin yeni lideri olmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim