Bu sezon sakatlıklar nedeniyle neredeyse hiçbir maça tam kadro çıkamayan Anadolu Kartalı’na son kötü haber Petar Filipovic’ten geldi. Dizinden ameliyat olacak olan deneyimli oyuncu sezonu kapattı

Son olarak iç sahada Sivasspor ile berabere kalan Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da sıkıntılar bitmek bilmiyor. Bu sezon başından beri sakatlıklar nedeniyle neredeyse hiçbir maça tam kadro çıkamayan Anadolu Kartalı önemli oyuncularından birini daha kaybetti. Dizinden ameliyat olacak olan yeşil beyazlıların deneyimli stoperi Pater Filipovic sezonu kapattı.

FİLİPOVİC SEZONU KAPATTI

Atiker Konyaspor’un Hırvat stoperi Petar Filipovic’in sol diz dış menisküsünde yırtılma olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncunun Almanya’da ameliyat olacağı belirtilerek, “Futbolcumuz Petar Filipovic dizinden ameliyat olacak. Daha önce sol diz dış menisküsü yırtılan Filipovic sakatlığıyla ilgili cerrahi müdahaleyi sezon sonunda yaptırmayı planlıyordu. Ancak futbolcumuz antrenmanlarda zorlanmaya başlayınca, kendi isteği doğrultusunda en kısa sürede ameliyat olmaya karar verdi. Dizinin zorlanmaya bağlı olarak daha fazla yıpranmaması için daha önce ameliyat olduğu doktora gidecek olan Petar Filipovic'in önümüzdeki günlerde Almanya'da operasyonu gerçekleşecek” denildi.

ANKARAGÜCÜ MAÇI KRİTİK

Öte yandan temsilcimiz Atiker Konyaspor’da Pazar günü oynanacak Ankaragücü maçının hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla devam edecek. 9 haftadır galibiyete hasret olan Anadolu Kartalı, Ankaragücü’yü yenerek bu hasrete son vermek istiyor.

Üst üste kaybettiği puanlarla Avrupa umutlarını büyük ölçüde yitiren Konyaspor’da, Ankaragücü maçından alınacak olası bir mağlubiyette ise kriz derinleşecek.

RAKİBİN KEYFİ YERİNDE

Atiker Konyaspor’un Pazar günü karşılaşacağı Ankaragücü ise moralli. Son olarak deplasmanda Kayserispor’u mağlup eden Başkent ekibi puanını 35’ü yükseltti ve üst grubu yakaladı. Sarı lacivertliler Konyaspor’u yenerek 5. Sıra için iddialı konuma gelmek istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim