Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’un son maçlarda aldığı kötü sonuçların ardından Nalçacılılar Taraftarlar Derneği yaptığı açıklama ile bu zorlu süreçte Konyaspor’un yanında olduklarını belirtti. Ayrıca Nalçacılılar Grubu, yarın antrenmana giderek takımlarına destek olacaklarını açıkladı

Anadolu Kartalı Atiker Konyaspor, Süper Lig’de 8 haftadır galibiyet alamıyor. Son olarak Medipol Başakşehir’e 2-0 yenilen yeşil beyazlı takım, Cumartesi günü Sivasspor’u yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Morallerin bozuk olduğu Konyaspor’a taraftardan destek geldi. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği bir açıklama yaparak yarın antrenmana gideceklerini ve teknik heyet ile futbolculara destek vereceklerini belirtti. Nalçacılılar Taraftarlar Derneği açıklamasında, “Sevgi emek ister” ifadelerine yer verdi.

‘YOLLAR HEP DÜZ OLMAZ’

Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar Taraftarlar Derneği açıklamasında, “Son dönemde alınan sportif neticelerin Konyaspor camiası üzerinde oluşturabileceği negatif enerjinin önüne geçmek amacıyla, cuma akşamı yapılacak olan antrenmana çıkarma yapıyoruz. Şampiyonluk kelimesinin telaffuzunun kolay ama gerçekleştirilmesinin meşakkatli ve emek istediğini biliyor ve buna göre davranıyoruz. Bu uğurda gün, hafta veya ay değil, bir ömür feda edilecekse, bizler onu da göze aldık. Hem teknik heyet hem de futbolcu kardeşlerimizin bu zor dönemde yanında olmak isteyen Konyasporlu taraftarlarımızı organizasyonumuza bekliyoruz. Sevgi emek ister, Yollar hep düz olmaz, Virajlarda dikkat, yokuşlarda kuvvet, inişlerde SABIR ister...” dedi.

FUTBOLCULAR VE TARAFTAR 

STADYUMDA BİRARAYA GELECEK

Nalçacılılar’ın yapacağı antrenman ziyareti Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Yarın 15.00’te Sivasspor maçının son antrenmanını yapacak olan Atiker Konyaspor, daha sonra stadyuma geçerek taraftarlarla biraraya gelecek. Binlerce meşalenin yakılacağı ziyarette futbolculara ve teknik heyete moral verilecek. Ziyaret için stadyuma ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Atiker Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında DG Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıkların sürdürdü. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ali Çamdalı ile Abdou Razack Traore katılmadı. Diğer oyuncular saha etrafında parkurda dayanıklılık ve çabukluk çalışması yaptı. Bu bölümde takımla birlikte çalışan takım kaptanlardan Ömer Ali Şahiner, ikinci bölümde fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. 3 seri üzerinden yapılan 4’e 4 top çalışmasının ardından oynanan çift kale maç ile antrenman sona erdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim