Geçtiğimiz sezon Bölgesel Ligden Amatör Süper Gruba düşen Beyşehir Belediyespor ligde gösterdiği performansla tekrar BAL'a döneceğinin sinyalini veriyor. Göl temsilcisi oynadığı 7 maçta 6 galibiyet 1 yenilgi aldı.Beyşehir Belediyespor'u Karapınar Belediyespor takip etti.
Karapınar Belediyespor deplasmanda son haftaların formda ekibi Anadolu Ereğlispor'u 2-0 yenerek puanını13 yaptı.Yeşil-siyahlı ekip bu galibiyeti ile 2. sıraya yerleşti.Karapınar'a evinde yenilen ligin yeni ekibi Anadolu Ereğlispor ise 12 puanda kaldı ve haftayı 3. basamakta tamamladı. Ligin istikrarsız ekibi Kadınhanı Belediyespor ise evinde Akşehir Endüstrispor'u 3-1 yenerek puanını 12 yaptı. Siyah-beyazlı ekip bu galibiyeti ile 4.sırada yeraldı. Haftayı 5. sırada tamamlayan Selçukspor ise deplasmanda Kuluspor'u 3-1 yendi.Sarı-lacivertli ekip bu galibiyetle puanını 9 yaptı.
Selçukspor'u Muhasebe Gençlerspor takip etti. Muhasebe Gençler uzun süren sessizliğini lige iyi başlayan ancak son haftalarda düşüş yaşayan İhsaniye Gençlerbirliği karşısında bozdu.Mavi-beyazlı ekip rakibini 4-1 yendi. Muhasebe ekibi aldığı bu galibiyet ile puanını 8'e yükseltti. İhsaniye Gençlerbirliği'nde ise düşüş devam etti. Siyahlı-beyazlı ekip sezona çok iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda büyük bir düşüş içine girdi.bu sezon ilk drefa mücadele ettiği Süper Grupta başarılı olmak isteyen İhsaniye ekibi ilerleyen haftalara umutla bakıyor. Grubun tecrübeli ekiplerinden Ereğlispor bu sezon aradığı başarıyı bulamadı. Her sezon genç kadrosu ile dikkat çeken yeşil-beyazlı ekip bu sezonda da genç bir kadro ile mücadele ediyor.Ancak henüz aradığı başarıyı bulamayan Ereğlispor a maçta 4 yenilgi 2 galibiyet aldı. Haftayı bay geçen Derespor ise halen 1 puanla sıralamada son basamakta yer alıyor.
 
Editör: TE Bilişim