Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanlığı örnek bir projeye imza attı. İlk denemesi yapılan projeye göre Konya’daki bütün minübüslere “Benim şehrim, benim takımım” giydirmesi yapılacak. Konyasporluluk bilincinin ve aidiyetinin geliştirilmesi amaçlanan projeye bütün kesimlerden destek yağdı

Konya takımına sahip çıkıyor. Son dönemde artan Konyasporluluk aidiyetine bir katkı da Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanlığı’ndan geldi. Pilot uygulaması yapılan projeye göre Konya’daki bütün minibüslere “Benim şehrim, Benim takımım” giydirmesi yapılacak. Konyasporluluk bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla projeyi ortaya koyduklarını belirten Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak uygulamaya her kesimden büyük destek geldiğini belirtti. Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy ise “Konyasporluluk aidiyetinin oluşturulması, şehrin dinamiklerinin harekete geçirilmesi adına çok anlamlı bir proje. Sayın başkan Muharrem Karabacak’a böylesine güzel bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ederim” dedi.

KARABACAK: BU BİZİM ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREV

Konyaspor’un şehrin en önemli markası olduğunu belirten Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, “Konya’nın ve Konyaspor’un tanıtımını en iyi şekilde yapmak için sürekli elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu bizim üstümüze düşen bir görev. Bu yüzden ‘Benim şehrim benim takımımı’ sloganı ile bir çalışma yaptık ve şehirdeki minibüslerin arkasında giydirme olarak bir görsel hazırladık. Daha önceki yıllarda da ülkemiz ve şehrimiz adına buna benzer çalışmalarımız olmuştu. Bundan sonraki süreçte aynı şekilde hem şehrimizin takımı olan Konyaspor’umuz için hem şehrimiz hem de ülkemiz için çalışmalarımız devam edecek”dedi.

BÜTÜN HATLARIMIZDA OLACAK

Uygulamanın pilot olarak denendiğini ve genele yayılacağını belirten başkan Karabacak, “Benim şehrim benim takımım çalışmasını ilk olarak birkaç aracımızda denedik. Yakın zamanda bütün araçlarımızda bu görsel olacak. Konyaspor’umuz bizi Süper Lig’de en iyi şekilde temsil ediyor. Biz de takımımıza destek için elimizden geleni yapıyoruz. Şehirde araçlarımızın bu şekilde dolaşması takımımızın tanıtımı için de oldukça önemli. Konyasporluluk bilincinin oluşması için faydalı olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOK İYİ GERİ DÖNÜŞLER ALDIK

Projeye Konyalı ve Konyasporluların büyük ilgi gösterdiği ifade eden Karabacak, “Bu projeyi başlatmamızın ardından ilk olarak sosyal medyada paylaştık. Daha sonra oradan çok iyi geri dönüşler ve tebrik aldık. Tüm vatandaşlarımız oldukça memnun olduklarını belirtti. Aynı zaman birçok tebrik telefonları aldık. Sürekli Konyaspor taraftarının tavsiyelerini ve isteklerini dinlemeye çalışıyoruz. Takımımız sahada mücadele gösterirken onlar da tribünde destek oluyorlar. Onların bir isteğini yerine getirirsek ve takımımıza destek olursak ne mutlu bize” diye konuştu. 

AKSOY: ÇOK ANLAMLI DESTEK

Büyük ilgi gören projeye Konyaspor yönetiminden de destek geldi. Uygulamayı çok değerli bulduklarını belirten Konayspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, “Konya’nın Konyaspor’u sahiplenmesi, Konyasporluluk bilincinin ve aidiyetinin geliştirilmesi adına çok değerli bir proje. Projeyi planlayan, uygulayan, destek veren herkese teşekkür ederiz. Saha içi sonuçların çok da istediğimiz gibi olmadığı bir dönemde bu tür bir destek çok anlamlı. Her açından bizi çok mutlu etti. Sayın başkan Muharrem Karabacak’a ve uygulamada emeği olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

YUNUS ALTINBEYAZ/MUHAMMED SAYDAM