Ligin 31. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynadık.  Aldığımız 1-0'lık yenilginin tek bir açıklaması var. Beceriksizlik. Kimileri bu yenilgiye şansızlık veya futbolun adaletsizliği diyebilir. Değil kardeşim değil. Son pasları iyi veremiyorsanız ve girdiğiniz pozisyonları heba ediyorsanız yenilgi de kaçınılmaz olur. Antalyaspor girdiği iki net pozisyondan birini golle sonuçlandırırken biz sayısız pozisyonu bozuk para gibi harcadık. Üzüldük. Çok üzüldük. Ligdeki en uzun yenilmezlik rekorunu egale etme fırsatını teptik. Sağlık olsun.Eğer hak ettiğimiz puan yada puanları alsaydık üç hafta öncesinden ligdeki üçüncülüğümüz kesinlik kazanacaktı. Ardına kadar açılmış Avrupa Ligi kapısından içeriye girmemiz bir hafta gecikti. Olsun. Avrupa Ligi bizim hakkımız. Hakkımızı alacağız.

 MAÇTAN  NOTLAR

 Karşılaşmaya fırtına gibi başladık. Rakip sahada yaptığımız etkili pres ile  Antalyaspor'u sahasına hapsettik.İlk 5 dakikada tabelada 2-0'ı görebilirdik. İki pozisyonu da heba eden isim Ömer Ali. Henüz ikinci dakikada sürati ve şansı sayesinde ceza alanına giren oyuncumuz kaleye vurmak yerine topla ilerlemeyi tercih edince mutlak bir golden olduk. Yine Ömer Ali 5. dakikada defansın zamanlama hatasını kullanarak topla ceza alanına girdi. Yerden yaptığı vuruş önce kalecinin ayağına sonra da yan direğe çarptı. Eğer bu girdiğimiz iki pozisyondan birinde golü bulabilseydik çok rahat üç puanla dönebilirdik.  Holmen'in boş kaleye gönderemediği top ilk yarının akılda kalan anlarındandı. İkinci yarıda Eto'o'nun tecrübesi ve klâsı bizi tabelada geriye düşürdü. Bu gol için kalecimiz Serkan'a bir kaç çift söz söyleyelim. Yediğimiz golde Serkan'ın büyük hatası var. Eto'o'nun topla buluştuğu yer ceza alanımızın bir kaç metre içi. Topu kaleye gönderdiği yer ise kale alanının iki metre içi. Yani Eto'o topu almış 15 metre sürüp kale alanına girmiş ve kaleye 5 metre mesafeden topu filelere göndermiş.  Eto'o bunları yaparken Serkan sadece seyretti. Halbuki öne doğru hamle yapsa rakibin topu ayağından açtığı anda yatıp topu alabilirdi.Sonrası yine kaçan net pozisyonlardan  sonra yolunan saçlar. Etkili alanda verilemeyen son paslar ve ceza alanında kontrol edilemeyen toplar mağlubiyetimize zemin hazırladı.Bu karşılaşma bir kez daha gösterdi ki kulübemiz çok zayıf. Yedekten gelip oyuna tesir edecek oyuncumuz yok. Oyunun sıkıştığı anlarda kafamızı çevirdiğimizde kulübede kimseyi göremiyoruz.   Meha'nın yokluğu bizi olumsuz etkiledi. Hem duran toplarda hem de etkili bölgede yokluğunu fazlasıyla hissettik. Meha'nın sakatlığı yok. Son iki haftada kadroda olmaması Aykut Hoca'nın tercihi. Aykut Hoca Meha'yı kadroya almıyorsa muhakkak geçerli bir sebebi vardır. Haftaya iç sahada konuğumuz Kasımpaşa. Zor bir maç bizi bekliyor. Zor ama bir o kadar da zevkli bir müsabaka izleyeceğimize eminim. Kasımpaşa yıldızı bol bir takım. Ne zaman ne yapacakları belli değil. En zor rakiplere sahayı dar eden ama kolay maçları çok kolay kaybedebilen bir takım. 

32. haftada oynayacağımız Kasımpaşa maçında oyuncularımıza ve Aykut hocamıza başarılar diliyorum. Her zaman ve daima KONYASPOR.