TFF 2. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor'da teknik direktör belirsizliği kısmen sona erdi. İlk etapta Abdurrahman Baysangur'un takımda kalıp kalmayacağı belirsizliği sürerken spor kamuoyu büyük tepki göstermişti. Daha sonra yapılan açıklamada Abdurrahman Baysangur'un takımda kalacağı ve bir yardımcı antrenör alınacağı belirtilmişti. Yardımcı antrenör arayışı sürerken geçen senenin başarılı ismi Abdurrahman Baysangur ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Konya Anadolu Selçukspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Konya Anadolu Selçukspor'umuzda teknik direktörümüz Abdurrahman Baysangur ve ekibi ile sözleşme yenilendi.

Kulüp Başkan Yardımcımız Mustafa Olgun ve Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Erçetin'in katıldığı imza töreninde, teknik direktörümüz Abdurrahman Baysangur, yardımcı antrenörlerimiz Hakan Ünal ve Hayri Yılmaz ile birlikte kaleci antrenörümüz Alpaslan Uysal 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladılar.

Yönetim kurulumuz tarafından başlatılan iç ve dış transfer çalışmaları ise sürdürülmektedir. 
Yönetim kurulumuz, teknik kadromuzun da raporları doğrultusunda yeni sezon kadrosunun oluşturulması için çalışmalarını sürdürürken, hedefleri doğrultusunda ligde mücadelesini sürdürecek bir ekip oluşturulacaktır." İfadeleri kullanıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim