Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar taraftarın 'yıldız transfer' isteğini değerlendirdi. Taraftarın bu isteğinin normal olduğunu ancak Konyaspor'un da ekonomik şartlarını göz ardı edemeyeceğini belirten Baydar, "yaptığımız tüm transferlerin takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz" dedi

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Konyaspor'un yeni sezona iddialı bir şekilde başlaması adına transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bu doğrultuda başarılı olacak bir kadro kurmanın gayretinde olduklarını söyledi.

HEDEF DAHA İYİ YERDE BİTİRMEK
Hedeflerini 'Bir önceki sezona göre daha üst sıralar' olarak belirlediklerini ve bu doğrultuda transfer çalışmalarına başlandığını ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Transfer konusunda komitemiz ve teknik heyetimiz birlikte güzel bir çalışma ortaya koyuyor. Kadromuzda olması ve takımımızı başarıya götürecek isimler Konyaspor'a kazandırılmaya devam ediliyor. Dossa Junior, Alban Meha, Selçuk Alibaz'ın ardından Serkan Kırıntılı ve Emre Can Atila ile de sözleşme imzaladık. Görüşmelerde bulunduğumuz ve imza aşamasına geldiğimiz oyuncularda var. İnşallah eksik görülen ve ihtiyacımız olan mevkilere gerekli transferleri yapmaya devam edeceğiz. Aramıza katılan arkadaşlarımıza Konyaspor'a 'Hoş geldin' diyor ve takımımızla birlikte önemli işleri başaracaklarına inanıyoruz" dedi.
BÜTÇEYİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ
Transfer döneminde eleştirilerin olmasının normal olduğunu da sözlerine ekleyen Ahmet Baydar, "Taraftarlarımız da her takım taraftarı gibi iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olmak ister. Ama bunu yaparken bütçenizi de düşünmeniz ve ona göre hareket etmeniz gerekir. Kadromuza kattığımız oyuncularla ilgili yapılan önyargılı yaklaşımlara katılmadığımı ifade etmek istiyorum. Hiçbir futbolcu birden ortaya çıkmamıştır. Siz takım olarak onlara gereken fırsatı vereceksiniz, kendisi de göstereceği performans ile size katkı sağlayacak. Biz bu düşüncedeyiz. Ve yaptığımız tüm transferlerin takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Pahalı ve isimli transferler yaptığınızda başarılı olacağınızın garantisi yok. Burada önemli olan iyi bir şekilde harmanlanmış kadro kurarak hedefe ulaşma adına mücadele vermek. Bu sezon Konyaspor olarak bu hedefimize ulaşacağımıza inancımız tam" diye konuştu.
KAMP 5 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR
Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Torku Konyaspor'un yeni sezon kamp programı hakkında da bilgi vererek, "5 Temmuz'da Konya'da toplanacağız ve iki gün boyunca oyuncularımız sağlık kontrolünden geçecek. İlk etap hazırlıkları için 7 Temmuz'da Erzurum'da kampa gireceğiz. 16 Temmuz'da sona erecek Erzurum kampının ardından oyuncularımıza iki gün izin verilecek. Sonrasında 19 Temmuz'da ikinci etap çalışmaları için Avusturya'ya gidilecek. Erzurum kampının kondisyon, Avusturya'daki çalışmaların ise daha çok teknik taktik ve hazırlık maçları ağırlıklı geçmesi planlanıyor" dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim