Baydar, “ Zor bir karşılaşmaya çıkacağımızın bilincindeyiz. Ancak oyuncularımızın ortaya koyacakları futboldan, performanslarından ve mücadeleden yana asla bir tereddüdümüz yok. Futbolcularımız sahaya çıkacak ve gereğini yapıp şehrimize dönecekler.

Artık geri adım atmayan, pes etmeyen, rakip kim olursa olsun üst düzey mücadele eden, saha içi disiplinden taviz vermeyen, çok koşan, cesur ve akıllı oynayan bir takımımız var. Dolayısıyla rakiplerimizin nasıl performans sergileyeceğinden çok kendimize bakıyoruz. Her hafta yükselen performansımızı birbirimize olan inanmışlığı bir seviye yukarıya nasıl taşıyabiliriz daha çok onunla ilgileniyoruz.

Diğer taraftan bir süredir sakatlığı devam eden futbolcumuz Moke dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Dolayısıyla eksiğimiz yok. Yine ideal bir kadro ile deplasmanda üç puan için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız ve karşılaşmanın sonunda başımız dik bir vaziyette Antalya’dan dönmek istiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize yürekten inanıyoruz. Kalan haftalarda giydikleri formanın hakkını verip büyük başarılara imza atacaklarından şüphemiz yok.

Öte yandan son haftalarda şehrimizdeki hareketliliğin birlik ve beraberliğin farkındayız. Bu gelişmenin camiamızı olumlu yönde etkilediğini görüyoruz. Uzun süredir #BirlikteBaşaracağız diyoruz ve bunun karşılığını hep birlikte alıyoruz. İnşallah Antalyaspor deplasmanından da galibiyetle döneceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim