İddiaya göre Torku Konyaspor Trabzonspor'un problem çocuğu Batuhan Karadeniz'i transfer etmek için girişimlerde bulunmuştu. Konyaspor taraftarının tepkesine neden olan transfer iddiasının haberinde "Yeşil-Beyazlılar, Trabzonspor'da uzun süredir kadro dışı durumda olan Batuhan Karadeniz'le anlaşma sağladı. Trabzonspor Yönetimi, Batuhan Karadeniz için 500 bin TL bonservis bedeli istiyor. Ancak Konyaspor bu noktada geri adım atıyor. Bordo-Mavili takımda düşünülmeyen genç forveti bonservis ödemeden almaya çalışıyor. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın istediği Batuhan'ı, eğer Karadeniz ekibi bedelsiz olarak bırakmazsa, Konyasporlu idarecilerin bu kez kiralık formülünü devreye sokacağı bildirildi" denildi.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Haberin sosyal medyada paylaşılma başlaması ile birlikte Torku Konyaspor taraftarı bu transfere tepki gösterdi. Bazı taraftarlar takımın ikinci yarıya pek çok takımın tersine huzurlu bir ortamda gireceğini hatırlatarak Batuhan'ın transfer edilmesi halinde takımın huzurun bozulacağını iddia etti. Daha önce Beşiktaş, Eskişehirspor gibi takımlarda forma giyen Batuhan Karadeniz performansından çok saha dışı olayları ile gündeme gelmişti. Torku Konyaspor'un sorunluluğu tescilli olan Batuhan ile ilgilendiği yönündeki haberler camiadan sert tepki aldı.

TRABZONSPOR: TEKLİF YOK

Torku Konyaspor'un Batuhan Karadeniz'i transfer etmek istediği yönündeki iddia Trabzonsporlu yöneticiler tarafından yalanlandı. Dünkü idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yöneticiler Batuhan'a gelen herhangi bir teklifin olmadığını, olması halinde hemen satacaklarını ifade etti. Ne Torku Konyaspor'un ne de başka bir takımın Batuhan ile ilgili resmi bir teklifinin bulunmadığının altını çizen Trabzonspor cephesi teklif gelmesi halinde değerlendireceklerini söyledi.

SPOR SERVİSİ   

Editör: TE Bilişim