Spor Toto Basketbol Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol Takımı Genel Sekreteri Atilla Sinacı ve beraberinde oyunculardan Burak Selen ile Altay Özurgancı, Korumaya Muhtaç ve Kimsesiz Çocuklur Vakfı'nı (KİMSEV)  ziyaret etti.

DARÜŞAFAKA MAÇININ GELİRLERİ KİMSEV'E

Torku Konyaspor Basketbol Takımı Genel Sekreteri Atilla Sinacı, Vakıf binasında ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, önümüzdeki Darüşşafaka Doğuş ile oynanacak maçtan elde edilen gelirleri KİMSEV'e bağışlanacağını belirterek şunları söyledi, "Biz bu çocuklarımızı sizlerin vasıtasıyla nasıl destek verebiliriz anlamında bir proje geliştirmek istedik. Bizim arzumuz, bir sosyal bilinç oluşturmak. Çünkü bunun nesilden nesile aktarılmasını istiyoruz. Kısa dönemde çok bir şey yapamayız fakat sizler de uygun görürseniz önümüzdeki hafta Darüşşafaka maçının gelirlerini kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklarımıza bağışlayarak başlamak istiyoruz." Sinacı, Darüşşafaka maçında KİMSEV'li çocukları tribünlere davet ederek onlardan tezahürat yaparak takımlarına destek vermelerini istedi.

KİMSEV Vakfı Başkanı Hüseyin Hüsnü Tenekeci, bazı dönemlerde maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, "Bugün de yanımızda olan Torku Konyaspor Basketbol kulüp yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi. KİMSEV'li çocuklarla karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Atilla Sinacı KİMSEV'e plaket takdim etti. Torku Konyaspor Basketbol takımı oyuncularından Burak Selen çocukların yaşlarının gayet uygun olduğunu ve ileride fizik olarak hazır olmaları için şimdiden spora başlamaları gerektiği yönünde çocuklara tavsiyelerde bulundu. Oyunculardan Altay Özurgancı ise çocukların her zaman pozitif olmaları gerektiğini ve önlerinde hiçbir engelin olmadığını vurguladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim