Daha önce kulüp başkanı Hilmi Kulluk nezaretinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında tüzük değişikliği için 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul' kararı alan Konyaspor'da bugün genel kurul heyecanı yaşanacak. Selçuklu Kongre Merkezi'nde yapılması planlanan genel kurul, 3'te 2 çoğunluğun hazır bulunması halinde gerçekleştirilecek. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise ikinci toplantı 20 Haziran günü çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Öte yandan 3 yıldır isim sponsoru olan Atiker ile anlaşmanın sona ermesi nedeniyle yeşil-beyazlı ekibin bu sezon sadece Konyaspor adıyla ligde mücadele etmesi planlanıyor. 

RESMİ SİTESİNDEN DUYURMUŞTU

Konyaspor Kulübü, olağanüstü genel kurul sürecini daha önce resmi sitesinden duyurmuştu. Yapılan açıklamada, “Konyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun 20.05.2019 tarih ve 908 sayılı kararı ile Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının aşağıdaki gündem maddelerine göre 12 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 18.00 de Selçuklu Kongre Merkezi Konya Oditoryum Salonunda (Adres: Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. No:62/1 Selçuklu/Konya) yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde II. Toplantının 20 Haziran 2019 Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılmasına, ​Değerli Dernek Üyelerimize ve kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

HİLMİ KULLUK TEK LİSTE OLACAK

Konyaspor yönetimi güven tazelemek ve tüzük değişikliği yapmak için genel kurul kararı almıştı. Bugün yapılacak genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa 20 Haziran’da çoğunluk aranmaksızın kurul gerçekleştirilecek.  Hilmi Kulluk yönetiminin tek liste ile girmesi beklenen genel kurulda yönetimden bazı isimlerin değişebileceği gelen bilgiler arasında. 

YEŞİL- BEYAZLILAR 5 TEMMUZ'DA TOPLANACAK 

Yeşil-beyazlı ekip, 5 Temmuz 2019 günü sağlık kontrolleri için Konya’da toplanacak. 9 Temmuz Salı gününe kadar Konya’da Kayacık Tesisleri'nde yeni sezon çalışmalarına başlayacak olan Konyaspor, aynı gün 1. Etap Hazırlık Kampı için Bolu’ya hareket edecek. 20 Temmuz’a kadar hazırlıklarını Bolu’da sürdürecek ve iki günlük iznin ardından 2. Etap çalışmaları için 23 Temmuz Salı günü Hollanda’ya hareket edecek. Yurtdışı kampını 3 Ağustos’ta oynayacağı son hazırlık maçının ardından tamamlayacak. Konyaspor, iki günlük izin sonrasında 6 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına Konya'da kaldığı yerden devam edecek. Yeşil-beyazlı ekibin 16 Ağustos’ta başlayacak 2019-2020 sezonu için Bolu ve Hollanda kampında 5 hazırlık maçı oynaması planlandı. 

SPOR SERVİSİ/DHA

Editör: TE Bilişim