Beyşehir’de faaliyet gösteren Sevinç Kardeşler Spor Kulübü’ne mensup 18 yaşındaki milli sporcu Enes Sevinç, kulüp antrenörü Ömer Sevinç’le birlikte Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı ziyaret etti.

Antrenör Ömer Sevinç, Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversiteye hazırlanan ve bir süre önce yapılan seçme müsabakalarında gösterdiği başarılı performanstan dolayı milli takıma seçilme başarısını gösteren kardeşi Enes’in İtalya’da 13-16 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası’nda 57 kilo genç erkekler kategorisinde ilk kez giyeceği ayyıldızlı mayo ile  Türkiye’yi temsil edeceğini belirtti. Kickboks sporuna 6 yaşında başlayan Enes’in spor kariyerinde Türkiye ve çeşitli uluslararası turnuvalarda dereceleri, kulüpler ligi şampiyonluğu gibi önemli başarıları bulunduğunu hatırlatan Ömer Sevinç, “Ziyaret vesilesiyle bizleri makamında ağırlayarak başarı dileğinde bulunan, dua ve desteklerini esirgemeyeceğini belirten Belediye Başkanımız Adil Bayındır Bey’e ve ülkemizi dünya kick boksunda zirveye taşıyan, ülkemize bu spor branşını sevdiren her konuda bizlere yardımcı olan Federasyon Başkanımız Salim Kayıcı Bey’e de teşekkür ediyorum.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Adil Bayındır da Enes Sevinç ile milli takım sporcularına İtalya’da katılacağı şampiyonada başarı diledi. Bayındır, Beyşehir’de ferdi spor branşlarından birisi olan kick boks spor branşının da son yıllarda ilçede gençlerden ve ailelerden yoğun ilgi gören, başarı çıtası her geçen yükselen bir dal olduğunu belirterek, Beyşehir Belediyesi olarak ilçede faaliyet gösteren tüm kulüp ve sporcuların yanında ve destekçisi olduklarını, olmaya devam edeceklerini belirtti.

Milli sporcu Enes Sevinç de, dünya kupasında hedefinin Türkiye’yi ve doğup büyüdüğü memleketi Beyşehir’i milli forma altında en iyi şekilde temsil edip şampiyonada birincilik kürsüsüne çıkmak olduğunu kaydetti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim