Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Konya Vali Yardımcısı Fazlı Akgün, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ile kamu kurum müdürleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. 15 Temmuz konulu sine vizyon gösteriminin ardından, derece yapan sporculara ödüllerinin verilmesiyle ödül töreni programı sona erdi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen sportif etkinlikler kapsamında toplu ödül töreninde söz alan konuşmacılar 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızı anarken, gazi olan vatandaşlara minnet duygusu ile şifa diledi. Konuşmacılar, bu tür terör olaylarının ülkemizi bölemeyeceğine vurgu yaparak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

SPORCULAR MADALYA COŞKUSU YAŞADI

Programda 15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik ve Beraberlik İl Birinciliği Müsabakaları kapsamında dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Derece yapan sporcular büyük mutluluk yaşarken, coşkularını aileleri ile paylaştı. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen ödül programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim