İstanbul Başakşehir'in yeni transferi Sokol Cikalleshi, bugün resmi sözleşmeye imza attı. Arnavut forvet, "Bu kulübü seçmemin önemli nedeni İstanbul Başakşehir'in vizyonunun olması. İşim gol atmak ve burada da umarım en iyi şekilde gol atmaya devam ederim" dedi. 
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda bugün düzenlenen imza töreniyle Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi, İstanbul Başakşehir ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Arnavut futbolcu, kendisi için özel bir gün olduğunu ifade ederek, "Geçen sene Hajduk Split takımında oynadım ve Arnavut Milli Takımı'nda da oynuyorum. İşim gol atmak ve umarım burada da en iyi şekilde gol atmaya devam ederim. Bu kulübü seçmemin önemli nedeni de vizyonunun olması. Umarım beraber hem Avrupa'da hem de ligde en iyi yerlere geleceğiz. Kulüpteki herkese teşekkür ediyorum. Buradaki antrenörlerim de Hırvatistan'daki ve milli takımımdaki maçlarımı canlı izlemeye gelmişlerdi. Onlara da teşekkür ediyorum. Çok iyi çalışmalıyız ve bu takımla daha iyi yerlere gelmeliyiz. Türkiye ve Arnavutluk kardeş ülkeler. Türkiye'de çok iyi bir lig var. Çok önemli takımlar var. Biz de Türkiye'yi takip ediyoruz" açıklamasında bulundu.


İHA

Editör: TE Bilişim