Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 5. grupta 8. hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynandı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor sahasında lider Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'u 1-0 yenerek puanını 16 yaptı. Selçuklu Belediyespor ise sahasında 1-0 geriye düştüğü maçta 82. dakikada   skoru eşitleyerek sahadan 1 puanla ayrıldı. Aynı şekilde Sarayönü Belediyespor da 3-1 geriye düştü Adan Gençlerbirliği deplasmanından 3-3'lük beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.
Ligde istediği çıkışı bir türlü yakalamayan Selçuklu Belediyespor sahasında Ceyhanspor ile karşı karşıya geldi.  Mücadelede vasat bir futbol ortaya koyan mavi-beyazlı ekip rakip kalede pozisyon bulmakta çok zorlandı. Adana temsilcisi Ceyhanspor 37. dakikada Ahmet'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikada Ceyhanspor'dan Selim sol kanattan Selçuk ceza sahasına orta yaptı. Öndirekte topa ayağını uzatan Ahmet takımını 1-0 öne geçirdi. Selçuklu Belediyespor ise ilk tehlikeli pozisyonunu 43. dakikada yaşadı. Kullanılan serbest vuruşta Ceyhanspor defansı topu uzaklaştırmak isterken top ceza yayı üzerinde bulunan Mevlüt'ün önünde kaldı. Mevlüt düzgün bir vuruş yaptı ancak top üst direkte patladı. İlk yarı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. 2. Yarıda konuk Ceyhanspor skoru koruma adına geriye çekildi. Selçuklu Belediyespor aradığı bera.berlik golünü Kadir ile buldu. 83. dakikada sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Muzaffer'in yerine oyuna giren Kadir yaptığı güzel kafa vuruşu ile takımına beraberliği getirdi. Karşılaşma bu skorla tamamlandı ve Selçuklu Belediyespor sahadan 1 puanla ayrıldı.
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta son iki haftadır düşüşte olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor,  sahasında oynadığı 8. hafta maçında lider Mersin Büyükşehir Meski Spor’u tek golle devirip 3 puan aldı.Kırmızı-yeşilli ekibin tek golü Tevfik'den geldi. Çatalhöyük Çumra Belediyespor lider karşısında a ldığı bu galibiyetle puanını 16 yaparak  zirve yarışına tekrar ortak oldu. 
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 5. Gruptaki iddialı temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, dün çıktığı Adana Gençlerbirliği deplasmanında 3-1 geriye düşmesine rağmen, daha sonra üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrılarak evine 1 puan alarak döndü.

STAD: Selçuklu Belediyesi
HAKEMLER: İzzet Balaban, Ramazan Bozkurt, Görkem Toprak
4.HAKEM: Hasan Dikener
SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Gökhan, Sefa, Enes, Samet, Çağdaş, Ahmet, Mevlüt(Furkan), Burak, Yusuf, Muzaffer(Kadir), Celalettin
CEYHANSPOR: Abdullah, Üzeyir, Sadi, Selim, Ahmet, Kayahan, Adem(Uğur), Sertaç(Gökhan), Muhammet(Koray), Salim, Serdar
GOLLER: Dk.82 Kadir (Selçuklu Belediyespor), Dk. 37 Ahmet (Ceyhanspor)


STAD: Çumra İlçe
HAKEMLER: Yakup Bakır, Mehmet Çelik, Ali Murat Kaya
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA BELEDİYESPOR: Serkan, H.Hüseyin Arslan, H.Hüseyin Genç, İsmail, Sabit, Tevfik, Bekir (Ebubekir), Velsel, Hasan (Ahmet), Serkan, Murat  (Rafet), Murat 
MERSİN BŞB MESKİ: Serdar, Nurettin, Cihan, Tahsin, Selman, Mesut, Şerefcan, Memiş (Mustafa), Ömer (Yaşar), İsmail, Gökhan (Mehmet)
GOL: Dk. 39 Tevfik (Çatalhüyük Çumra Belediyespor)


 
Editör: TE Bilişim