Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilerimiz ligin 5. hafta karşılaşmalarında, Akşehirspor evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'u ağırlarken diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise Karaman Belediyespor deplasmanına gidiyor. Bir diğer temsilcimiz Ereğlispor ise bu haftayı  bay geçecek

AKŞEHİR ÇIKIŞ ARIYOR

Ligde 6 puanla 6. sırada yer alan Akşehirspor, evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'u mağlup edip ligin üst sıralarına doğru çıkmak istiyor. Temsilcimiz bu sezon ligde oynadığı 4 maçın 2'sinde galip gelmiş diğer 2 karşılaşmadan da sahadan mağlup ayrılmıştı. Akşehirspor'un rakibi Mersin temsilcisi ise bu sezon ligde oynadığı 4 maçta galibiyet yüzü göremezken, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bölgesel Amatör Lig'i tarihinde daha önce 2 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında rakip Mersin B.Şehir Belediye Meskispor,  oynanan mücadelelerde  galip gelirken, temsilcimizin şuana kadar rakibine karşı golü dahi bulunmuyor.

SARAYÖNÜ  LİDERLİK PEŞİNDE

Bölgesel Amatör Lig'i 5. Grup'ta 9 puanla 2. sırada yer alan Sarayönü Belediyespor, ligde 7 puanla temsilcimizin hemen arkasında yer alan Karaman Belediyespor deplasmanına çıkıyor. Temsilcimiz, zorlu deplasmandan üç puanla ayrılırsa, ligde 10 puanla 1. sırada yer alan 68 Yeni Aksarayspor'un puan kaybetmesi halinde liderliğe yükselecek. Bölgesel Amatör Lig'i tarihinde 6 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında temsilcimiz  3 kez galip gelirken, Karaman Belediyespor 2 kez galip gelmiş ve 1 maçta berabere bitmişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim