Ekibimiz Akşehirspor evinde ligin 10. sırasında yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'u ağırlıyor. Diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise Karaman Belediyespor deplasmanında liderlik için mücadele edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğlispor haftayı BAY geçecek.

AKŞEHİR EVİNDE 3 PUAN İSTİYOR

Ligin 6. sırasında yer alan temsilcimiz Akşehirspor bu sezon oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Temsilcimizin rakibi Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'u bu sezon oynadığı maçlarda henüz galibiyet alamazken 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Akşehir Nasreddin Hoca Stadı'nda saat 13.30'da karşılaşacak olan iki ekip birbirine karşı 3. randevularına çıkacak. Lig tarihinde daha önce oynanan iki maçta ise Mersin temsilcisinin 2 galibiyeti bulunurken Akşehirspor'un rakibine golü dahi bulunmuyor. İki takım açısından ligin üst sıralarına doğru çıkmak için çok önemli olan bu mücadelenin hakemliğini Tayfun Sarı, yardımcılarını Tayanç Eldemir ve Mücahit Erhan Arslan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Emre Eser.

SARAYÖNÜ GALİBİYET PEŞİNDE

Bölgesel Amatör Ligi'nde 9 puanla 2. sırada yer alan ekibimiz Sarayönü Belediyespor, şampiyonluk yolunda Karaman Belediyespor deplasmanında sahaya çıkıyor. Temsilcimizin bu sezon ligde 3 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Sarayönü Belediyespor ligdeki tek mağlubiyetini deplasmanda Aksaray 1989 Spor'a karşı 2-1'lik skorla almıştı. Ligde 3 karşılaşmaya çıkan Karaman Belediyespor, 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Kemal Kaynaş Stadı'nda 7. randevularına çıkacak olan iki ekibin, önceki oynanan 6 maçında, temsilcimiz 3 galibiyet alırken, Karaman Belediyespor 2 galibiyet aldı. Taraflar 1 maçta ise eşitliği bozamadı. Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelenin hakemi ise Mehmet Akalın. Akalın'ın yardımcılılarını, Davut Oğuzhan ve Yusuf Karakoyun yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Feyzullah Çimen.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim