Sarayönü'nün kazandığı, lider Ceyhanspor'un puan kaybı yaşadığı haftada liderin en yakın takipçisi olan Niğde deplasmanına çıkan Çatalhüyük Çumra istediğini alamadı

Bölgesel Amatör Lig'de ikinci yarı bu hafta oynanan maçlarla geride kaldı. 14. Hafta bir Konya derbisine sahne olurken Çatalhüyük Çumra Belediyespor Niğde deplasmanından istediğini alamadı. Ceyhanspor'un puan kaybettiği haftada Niğde'ye çelme takma şansını kaybeden Çatalhüyük Çumra Belediyespor hem zirve yarışından iyice koptu hem de bir başka Konya temsilcisi Sarayönüspor'a avantaj sağlama şansını yitirdi.

SARAYÖNÜ İYİ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Ligi'nde her sezon zirveye oynayan ve çoğu sezonda şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Sarayönü Belediyespor bu sezon istediği performansı ortaya koyamamıştı. Ceyhanspor ve Nigde Belediyespor'un beklenmedik çıkışı ile zirve yarışından kopan Sarayönü çalkantılı bir dönemin ardından ikinci yarıya Karapınar Belediyespor maçı ile başladı. Konya derbisinde gülen taraf 2-0'lık skorla Sarayönü olurken Ceyhanspor'un puan kaybettiği haftada az da olsa zirveye yaklaştı.

NİĞDE'Yİ ÇUMRA DA DURDURAMADI

Haftanın bir başka önemli maçında temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor Niğde Belediyespor'a konuk oldu. En azından ilk ikiye kalarak play-offa katılmak isteyen Çumra mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta Niğde Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak zaten az olan şampiyonluk şansını iyice zora soktu. Niğde ekibi Ceyhanspor'un Osmaniye önünde 2 puan bıraktığı hafta da kazanarak zirveyle puan farkını 3'e kadar düşürdü.

CEYHAN KAYIP

Bölgesel Amatör Ligi'ne fırtına gibi başlayan Ceyhanspor ilk mağlubiyeti ilk yarının son haftalarında Çatalhüyük Çumra'dan almıştı.  Yakaladığı havayı bu mağlubiyet ile kaybeden Ceyhanspor'da puan kayıpları gelmeye başladı. Adana temsilcisi bu hafta evinde ligin zayıf ekiplerinden Osmaniyespor ile 2-2 berabere kalarak Niğde Belediyespor ile arasındaki puan farkının azalmasına neden oldu. Bölgesel Amatör Lig'de alınan toplu sonuçlar şöyle: Alpin Pozantı Gençlik Ve Spor 1-0 Kozan Bld.Spor , Anamur Belediyespor 0-2 Mersin B.Şehir Bld.Meskispor, Sarayönü Belediyespor 2-0 Karapınar Belediyespor, Kayseri Yolspor 0-0 Talasgücü Belediyespor, Niğde Belediyespor 2-1 Çatalhüyük Çumra Bld.Spor, Toroslar Belediyespor 1-2 Karaman Belediyespor, Ceyhanspor 2-2 Osmaniye Spor 2011

Editör: TE Bilişim