Atanın kazancağı bir karşılaşma oynadıklarını belirten Bakkal, maçı yol kazası olarak nitelendirdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bakkal:  "Geldiğimizde kimse bize 'al bu takımı 7. yap' demedi, 'kümede kalalım yeter' dendi. Önemli olan Gençlerbirliği'nin tekrar Spor Toto Süper Lig patentini almasıydı, bunu başardığımız için mutluyuz" dedi.

Kendisi için önemli olanın Gençlerbirliği takımını aldığı noktadan nereye taşıdığı olduğuna dikkati çeken Bakkal, şöyle devam etti:

"Pozitif futbol oynamaya başladık. Gol atamayan takım, çok gol atar duruma geldi ve üstelik 18 puan topladık. Önümüzde de 3 maç daha var. Bu hafta Galatasaray maçına gidiyoruz. Çok iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Güzel bir futbolcu grubuyla çalışıyorum. Ben onlara verdim, onlar da bana performans verdi. Torku Konyaspor maçı gibi ufak tefek aksaklıklar elbette olacak. İyi götürdüğümüz maçı 80. dakikada kaybettik. Atanın kazanacağı bir maçtı. Daha iyi oynayabilirdik ama futbolda bazı zamanlar böyle oluyor."

Ligde cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bakkal, "Daha önce Fenerbahçe'yi yendik. Eksikliklerimize rağmen çok önemli galibiyetler aldık. Aslında bunları söylemeye gerek yok. Mantıklı düşünen insanların bakıp, çeteleyi görmesi gerekiyor. Kulübün yapısı da önemliydi, bize destek verdi. Biz de sıkışık süreçten çıktık" şeklinde konuştu.

AA

Editör: TE Bilişim