A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta İsveç ile Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynayacağı maç için Konya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, karşılaşma öncesi sürpriz bir ziyarette bulundu.

Bakan Kasapoğlu, beraberinde Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ile birlikte açılışı daha önce yapılan ve farklı bir anlayışla hizmet veren Konyastore Premium Teşhir Merkezi ve Konyaspor'un yeni müzesini ziyaret etti. 

Bakan Kasapoğlu, İstasyon Caddesinde Alman evleri olarak bilinen tarihi binada yer alan ve bünyesinde Konyaspor Müzesi, Konyastore Teşhir Merkezi ile Konyaspor Amatör Branşlar Koordinasyon Merkezi’nin yer aldığı Konyastore Premium Teşhir Merkezi hakkında Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk’tan bilgi aldı. 

Bakan Kasapoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bakan Kasapoğlu’na Konyasporlu futbolcuların imzaladığı forma ve mesnevi hediye edildi.

Konyaspor müzesini ziyaret edenler arasında TFF Başkanvekili Nihat Özdemir ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez de vardı. Başkan Hilmi Kulluk Özdemir ve Düşmez'e mesnevi hediye etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim