Takımın başına geldiği günden beri Potanın Kartalı'na oynattığı oyun ile takdir toplayan Torku Konyaspor Basketbol Başantrenörü Aziz Bekir, yeni sezonda da Konya'da. Yönetim ile el sıkışan deneyimli hoca, yeni sezon için şimdiden takım raporunu hazırlamaya başladı durumda

 

Torku Konyaspor Basketbol, Aziz Bekir ile yeniden anlaştı. 1,5 sezon öce Konyapsor Basketbol'un başına gelen ve takımı ligde tutmayı başaran, bu sezon da gösterdiği performans ile takımı Avrupa kupalarına yaklaştıran Aziz Bekir ile Konyaspor Baksetbol, yönetimin tekrar anlaştı. Yeni sezonda da Potanın Kartalı'nın başında olacak olan Aziz Bekir, yeni sezonun hesaplarını şimdiden yapmaya başlamış durumda.

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Turhan: "Aziz Bekir'den ve takımımızın performansından memnunuz"

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Tunahan Turhan, başantrenör Aziz Bekir ile yeniden anlaştıklarını söyledi.

Turhan, yaptığı açıklamada, Aziz Bekir ile 1,5 yıldır çalıştıklarını hatırlatarak, "Aziz Bekir, Konya'da yaşamaktan memnun olduğunu söyledi. Biz de Aziz Bekir'den ve takımımızın performansından memnunuz. Hocamızla yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Bize kadroyla ilgili rapor sunacak. Rapora göre takımımızı yeniden şekillendireceğiz" diye konuştu.

Aziz Bekir'in geldiği ilk sezon da takımı ligde tuttuğunu, bu sezon da ilk 8'i zorladıklarını belirten Turhan, takımın başarısından memnun olduklarını sözlerine ekledi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim