Maç hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Güney, gol yemelerine rağmen, takımın direnç ve azim gösterdiğini ifade etti

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan 25.hafta maçında Ottocool Karagümrük’ü 3-1 yendi. Bu sonuç ile 36 puana yükselen Yavru Kartal, haftayı 9.sırada tamamladı. Konya ekibi, 26.hafta maçında yine iç sahada Niğde Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil beyazlılar, bu maçı da kazanarak Play – Off yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor. Konya Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Güney, yaptığı değerlendirmelerde genç oyuncuların gelişimlerinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

‘DİRENÇ VE KAZANMA AZMİ ÖNEMLİYDİ’

Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney yaptığı açıklamada, “Alınan başarılı sonuçlardan dolayı teknik kadromuzu ve futbolcularımızı kutluyoruz. Geçtiğimiz hafta deplasmanda yaşadığımız iş kazasının ardından iç sahada gösterilen direnç ve kazanma azmi önemliydi. Karagümrük karşısında iyi başlayıp öne de geçtiğimiz karşılaşmada bir anlık hata sonucu rakibin golünün gelmesi ile beraberlik sağlandı. Ancak gole çabuk refleks veren ve ardından bulduğu gollerle kazanmayı bilen oyuncularımızı ve teknik kadromuzu kutluyorum” ifadelerini kullandı.

‘ALINAN SAHA SONUÇLARI BİZİ MOTİVE EDİYOR’

Genç oyuncuların geliş göstermesinin birinci öncelikleri olduğunu belirten Güney, “Teknik kadromuzun takım içinde yapmış olduğu rotasyonun ardından sonuç alabilmek önemli. Sezon başında kurduğumuz genç ve geniş kadronun meyvelerini topluyor olmak bu anlamda bizim için daha da sevindirici. Bizler Yönetim Kurulu olarak bu ekibin yükselen bir başarı grafiğini yakalayacağını biliyorduk. Sadece biraz zaman gerekliydi. Kadromuzda yer alan genç futbolcularımızın gelişimi birinci önceliğimiz. Alınan saha sonuçları bizi motive ederken, oyuncularımızın gösterdiği gelişim daha fazla motivasyon kaynağımız olmaya devam ediyor” dedi.

NİĞDE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Hafta sonu ligin 26.hafta maçında Niğde Belediyespor’u konuk edecek olan Konya Anadolu Selçukspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil beyazlılar, üst üste oynayacağı ikinci iç saha maçından da galibiyet ile ayrılarak Play – Off yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Konya Anadolu Selçukspor – Niğde Belediyespor maçı 11 Pazar Mart günü Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim