Bu zorlu maçta gözler iki takımın teknik direktörü Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı’da olacak. Kompakt ve modern futbolu Türkiye’de en iyi uygulayan iki teknik adamın satrancında kimin kazanacağı şimdiden merak konusu oldu

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor ligin 27. Haftasında Pazar günü deplasmanda lider Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Bu zorlu maçta gözler iki takımın teknik direktöründe olacak. Modern ve kompakt futbolu Türkiye’de en iyi uygulayan iki teknik adamın mücadelesinde kimin kazanacağı şimdiden merak konusu oldu. İki deneyimli teknik adam arasında son oynanan mücadeleden Aykut Kocaman galip ayrılmıştı. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor, 7 Nisan Pazar günü deplasmanda Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları kapsamında taktik bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’ne yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı ve Ertuğrul Taşkıran dışında tüm oyuncular katıldı. Koşu ve serbest ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 3 grupta oynanan 5’e 3 ile devam etti. Oyuncular taktik çift kale maç ile sona erdi.

BAŞAKŞEHİR ŞUT ÇALIŞTI

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, ligin 27. haftasında Atiker Konyaspor ile 7 Nisan Pazar günü evinde yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Başakşehir Futbol Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre antrenmana dinamik ısınmayla başlayan turuncu-lacivertliler koordinasyon, 5'e 2 ile şut çalışması gerçekleştirdi.

İdman, çift kale maçla tamamlandı.

MAÇA OLAYLI HAKEM

Atiker Konyaspor’un Pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı zorlu maçın hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Kemal Yılmaz yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam. 

Serkan Çınar yönettiği Konyaspor maçlarında verdiği hatalı kararlar ile biliniyor. Süper Lig’de yönettiği pek çok maçta Konyaspor’un tepkisini çeken Çınar Anadolu Kartalı’nın Süper Lig’e yükseldiği Play Off’ta iç sahada oynana Bucaspor maçında verdiği skandal kararlar ile hatırlanıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim