Play – Off şanslarının azaldığını ifade eden Avcı, son maça kadar aynı ciddiyetle sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, 31.hafta maçında deplasmanda Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda güçlü rakibine karşı iyi bir oyun ortaya koymasına karşın 2-0 mağlup olan Yavru Kartal, Play – Off umutlarının büyük oranda bitirdi. Lig oynanacak son 3 maç öncesinde üst sıralardaki takımlar ile puan farkının açan Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Alper Avcı, gösterdikleri özveriden dolayı futbolcularını tebrik etti.

‘GOLDEN SONRA RİSK ALDIK AMA OLMADI’

Bandırmaspor maçında yedikleri ile golde topun çizgiyi geçip geçmediğinin belli olmadığını ifade eden Yavru Kartal’ın başarılı teknik direktörü Alper Avcı, “Her şeyden önce ligdeki sıralama açısından her iki takımın da mutlak kazanmak istediği bir karşılaşmaydı. Müsabakaya biz bu açıdan bakarak hazırlandık. Bu nedenle iki takım da dengeli bir oyun tercih ederek başladı. Karşılaşmaya kontrollü başlayarak rakibin zaaflarından yararlanmak istedik. Doğru savunmayı yaparak hızlı hücumlarla sonuca gidebilmeyi düşündük. Ancak maç boyunda esen şiddetli rüzgar bizi çok etkiledi. Hızlı hücum planımızı çok etkiledi. Rakibimizin bulduğu ilk golde top çizgiyi geçti geçmedi tartışmaları yaşandı. Golden sonra oyuna tutunmak isterken ikinci golü yedik, sonrasında ciddi risk aldık, pozisyonlar bulduk fakat skor üretemedik” ifadelerini kullandı.

‘OYUNCULARIMLA GURUR DUYDUM’

Ligde Play – Off şanslarının azaldığını ancak son maça kadar en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirten Avcı, “Alınan bu netice ile Play - Off şansımız azalsa da sezon başından bu yana gösterdikleri özveriden ve gayretten dolayı futbolcularıma teşekkür etmek istiyorum. Birlikte gurur duyulacak bir takım oluşturduk. Takımımızın ligde var oluşundan, rakiplerimizin bize saygı duyar hale gelmesinden, kaliteli bir takım olmaktan ve bu oyuncularla birlikte olmaktan dolayı gurur duydum. Kalan haftalarda ne olursa olsun ligi en iyi noktada bitirmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle hazırlanıp, sahaya da aynı ciddiyetle çıkacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim