Konyaspor’un oynayacağı ilk maçlardan sonra ligdeki yönünü belirleyeceğini de sözlerine ekleyen Kocaman, “Öncelikle yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Özellikle bu oyunun baş aktörü olan oyunculara hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlıklardan uzak, başarılarla dolu, aynı zamanda bunu yaparken doğru çalışan, iyi davranan, iyi şeyler yapmaya çalışanların ön almasını diliyorum. Umarım bu takımlardan bir tanesi de biz oluruz.

DAHA İLERİYE GİTMEMİZ GEREKİYOR

Sezon öncesi çalışmaların bir kısmını bitirdik. Eylül ayının başına kadar bir transfer süreci var. Elimizdeki oyuncularla çalışmalarımızda belli bir yere kadar geldik. Tabi ki bundan biraz daha ileriye doğru gitmemiz gerekiyor. Bu bir gerçek. Ama ayrılma safhası ile yeni gelecekler olanlar ile birkaç değişim daha olacak. Olması da gerekiyor zaten. Bu tarafı ile de henüz hazırlıklarımızın tamamlanmış olduğu söylenemez.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Ligde bahsetmek gerekirse; Ankaragücü karşılaşması ile başlayacağız. İki bölüme ayırmak gerekiyor. İlk milli maç arasına kadar üç karşılaşmamız var. Bu üç maçın ikisi iç sahada. Burada neler yapabiliriz ona bakacağız. Bu maçlar yön belirleme konusunda yüzde yüz olmasa da bize yardımcı olacak bir dönem. Sonraki süreç yön belirlememize yardımcı olacak. Yukarı doğru mu aşağı doğru mu yoksa orta sıralar mı… İkinci 4 maçlık dönem en azından takımımızın gelebileceği durumu ve ligi gözlemlemek için ciddi bir sınav olacak. İkinci milli maç arasına kadar da üç deplasman maçımız var. Yapılanmamızı, form durumumuzu, ezberlerimizi ve pek çok şeyi biraraya getirmeye çalışıyoruz. Bunların hepsini anlamlandıracak olan hafta sonunda oynayacağımız Ankaragücü maçı belirleyecek. Tabi ki mutlak ve mutlak taraftarımızın önünde, onlarla beraber kazanmaya çalışmak ve kazanabilmek en büyük amacımız olacak” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ / MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim