Avcı, kaybedilen Bandırma maçının ardından Play – Off potasına girme ihtimallerinin çok düşük olduğunu ifade etti

Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 32.hafta maçında kendi sahasında, ligde düşmesi kesinleşmiş olan Karşıyaka’yı ağırlayacak. Yavru Kartal, bu maçın hazırlıklarına başladı. Öte yandan Teknik Direktör Alper Avcı, yaptığı açıklamalarda Karşıyaka maçına da önceki haftalarda olduğu gibi yüksek motivasyon ile çıkmak istediklerini belirtti. Genç teknik adam, ligi 6. bitirmek ile 9. bitirmek arasında fark olduğunu sözlerine ekledi.

‘MOTİVASYON ANLAMINDA ZORLANABİLİRİZ’

Sezonun tamamlanmasına üç hafta kaldığını ve üç zorlu karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Yavru Kartal’ın teknik direktörü Alper Avcı yaptığı açıklamada, “Özellikle ilk oynayacağımız Karşıyaka maçı hem rakibimiz açısından hem de bizim için farklı zorluklar barındırıyor. Matematiksel olarak belki iddiamız devam etse de olaylara gerçekçi yaklaşmakta fayda var. Prensiplerimiz gereği biz bu şekilde düşünüyoruz. Play - Off oynama ihtimalimizin çok düşük bir ihtimal olduğunu farkındayız. O yüzden hem küme düşmesi kesinleşmiş Karşıyaka’ya karşı motivasyon sağlama anlamında, hem de ligdeki pozisyonumuz itibariyle kendi oyuncularımızı motive etme anlamında zor olabilecek bir pozisyondayız” dedi.

‘LİGİ ÜST SIRALARDA BİTİRMEK ÖNEMLİ’

Yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Alper Avcı, konuşmasının devamında ligde sıralamanın önemli olduğuna değindi. Play – Off potasında yer almasalar bile çıkabilecekleri en üst sıraya çıkmak istediklerini belirten Avcı, “Futbolcularımız ile bunu konuştuk, kalan üç haftada ligi bitirebileceğimiz en iyi noktada bitirmek istiyoruz. Çünkü baktığın zaman üç hafta ligi altıncı sırada bitirip biz bunu başardık diyebilmek var. Bir de ligi 9. ya da 10. sırada bitirmek var. Biz aynı ciddiyeti kalan maçlarımıza çıkarak, aynı ciddiyetle devam etmek istiyoruz. Bu anlamda Karşıyaka maçına da bu atmosferde hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 32. hafta karşılaşmasında iç sahada Karşıyaka ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra futbolcuları üç gruba ayıran teknik direktör Alper Avcı yarı sahada taktik bir çalışma yaptırdı. Futbolcular antrenmanı oynadıkları ayak tenisi ile tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim