Alt yapıdan çıkardığı gençlerle bu günlerin temelini atan Konyaspor’da uzun yıllardır yeni genç oyuncular çıkaramama sıkıntısı yaşanıyordu. Bir yandan Mücahit Can Akçay ve Erdon Daci gibi genç oyuncuları hazırlayan teknik direktör Aykut Kocaman, alt yapıya da eğildi. Alt yapının parlayan yıldızları Ali Karakaya ve Ömer Faruk Sağmen 2 haftadır A takımla çalışmaya başladı. 

YILDIZ ADAYI ALİ KARAKAYA

Atiker Konyaspor A takımı ile antrenmanlara çıkmaya başlayan Ali Karakaya geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. 2002 doğumlu olan genç oyuncu genç milli takımların da vazgeçilmez ismi. 17 yaşındaki oyuncu orta sahanın ortasında forma giyiyor ve oyunu iki yönlü oynayabilmesi ile dikkat çekiyor. Güçlü fiziğinin yanı sıra teknik kapasitesi de üst düzey olan Ali Karakaya, şimdiden taraftarı heyecanlandırıyor.

YENİGÖZDE ÖMER FARUK

Aykut Kocaman’ın A takıma çağırdığı bir başka isim ise Ömer Faruk Sağmen. Ali Karakaya gibi 2002 doğumlu olan genç oyuncu her iki kanatta da forma giyebiliyor. Hızı ve kolay adam eksiltebilme özellikleri ile öne çıkan Ömer Faruk’un milli takımlar geniş havuzunda yer alan oyunculardan biri. 

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim