3. Tur maçında Yeni Amasyaspor’a konuk olacak olan yeşil beyazlı takım, bu mücadeleden galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Anadolu Kartalı’nın Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile oynayacağı mücadele 12 Haziran Stadı’nda oynanacak ve saat 13.00’te başlayacak. Bu karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan, Kemal Elmas ve Erkan Özdamar yapacak.

RIZA HOCA ROTASYON YAPACAK

Atiker Konyaspor’un Yeni Amasyaspor ile oynayacağı karşılaşmada Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Süper Lig maçında görev verdiği isimleri dinlendirecek. Çalımbay, hazır olmayan ve maç eksiği olan oyunculara şans tanıyacak. Yeşil beyazlı takımda, Paolo Hurtado, Traore, Amir Hadziahmetovic ve Diagne gibi isimlerin bugün oynanacak olan maçta sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.  

2015 – 2016 SEZONU ŞAMPİYONU

Yeşil beyazlı ekip Atiker Konyaspor, 2015 – 2016 sezonunda yakaladığı çıkış ile Türkiye Kupası’nda önemli bir başarıya imza atmış ve kupanın sahibi olmuştu. O sezon final maçında Medipol Başakşehir’i yenen Anadolu Kartalı, Süper Kupa finalinde de Beşiktaş’ı yenerek iki kupa ile tarih yazmıştı. Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray’a mağlup elenmişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim