Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz ve Çumra Çatalhöyük Belediye Spor Başkanı Dr. Ömer Yıldırım’ı ziyaret etti. 

‘VERDİĞİNİZ BİLGİLER ÇOK MEMNUN ETTİ’

Çumra Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesi’nde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, “Sayın başkanım sizi ve Çumra’yı ziyaret etmekten büyük memnuniyet ve onur duyuyoruz. Çumra hakikaten baktığımız zaman Konya’nın en önemli tarihi ve kültürel mirasına sahip ve değerlere sahip bir yerimiz Çatalhöyük dünyaca bilinen bir yerimiz olduğu gibi Konya’da Unesco miras listesindeki yerini almıştır. Çumra Konya için çok önemli bir ilçemizdir. Tabi bizim sizi ziyaret etme sebeplerimizden biri sporu konuşmak Çatalhöyük Çumra Belediye sporumuzun başarını ve daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda bilgi alışverişinde bulunmaktı bu konuda sizlerin ev sahipliği ve verdiğiniz bilgiler bizler oldukça memnun etti. Farklı spor dallardan 700 lisanslı sporcusunun olması bizleri ayrıca çok sevindirdi. Bisiklet alanındaki başarılarınız, futbolun tüm branşlarındaki başarılarınız bizleri heyecanlandırıyor” dedi. Başkan Yılmaz, “Hükümetimizin ve sizlerin ilçe için yaptıkları göz ardı edilemez Gençlik merkezi ve Yüzme havuzunun yanı sıra halı saha spor tesisleri çok büyük eserler bu eserlerle birlikte gençliğe verdiğiniz büyük destekten dolayı size ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. 

‘KONYASPOR GÖZBEBEĞİMİZ’

Ziyaret sırasında konuşan Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, “Bugün misafirimiz göz bebeğimiz olan 31 ilçenin göz bebeği olan Konyaspor’un Başkanı Fatih Yılmaz Bey, Konyaspor başkanımızla Çumra Çatalhöyük Belediyespor’u konuştuk. Futbolun tüm gruplarıyla, bisikletiyle, okçulukla, tekvandosuyla, judosuyla, karatesiyle ve açılan yarı olimpik yüzme havuzumuzla birlikte açılan son branşımız yüzmeyle birlikte toplam 700 lisanslı sporcumuz var. Çumra sporuyla, Sporcusuyla herkese örnek oluyor ve olmaya devam edecek. Geçtiğimiz hafta 6 yeni ilçemizde de bisiklet takımı kurulması için çalışmalarımız başlattık” şeklinde konuştu. Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, “Bisiklet il temsilcimiz ve Konyaspor Başkanımızın ziyaretlerinden dolayı memnun oldum” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim