Anadolu Kartalı, rakiplerinin zorlu maçlar oynayacağı haftada kazanıp ateş hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor

Spor Toto Süper Lig’de 30. Hafta bugün oynanacak Medipol Başakşehir-Kayserispor maçı ile başlayacak. Temsilcimiz Atiker Konyaspor ise birbirinden önemli maçların oynanacağı haftada Pazar günü evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Konya Büşükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor, dün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla ligin 30.haftasında Kasımpaşa ile iç sahada oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman koordinasyonla ısınma ile başlarken, çabukluk, kuvvet ve sürat çalışması ile devam etti.

Oyuncular dar alanda taktik oyun ve çift kale taktik oyun ile antrenmanı tamamladı.

 MUTLAK KAZANMAK ZORUNDA

Uzun süredir düşme hattında bulunan ancak Sergen Yalçın ile birlikte çıkışa geçen Atiker Konyaspor, Kasımpaşa’yı da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. Son 4 maçtan 8 puan çıkaran ve kalesinde gol görmeyen Anadolu Kartalı bu maçı kazanması durumunda rakiplerinin önemli maçlara çıkacağı haftada düşme hattından kurtulabilir.

SON MAÇINI KAZANDI

40 puan ile ligde rahat bir konumda bulunan Rakip Kasımpaşa ise son 3 maçını kazandı. Antalyaspor’a 3-2 mağlup olduktan sonra dibi gören İstanbul ekibi ondan sonra çıktığı 3 maçı da kazanarak kendini ligin rahat bölümüne attı. Kasımpaşa bu bölümde Göztepe, Bursaspor ve Karabükspor’u mağlup etti.

BİRBİRİNDEN ZORLU MAÇLAR

Atiker Konyaspor’un Kasımpaşa’yı ağırlayacağı haftada rakipleri birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Haftanın düşme hattı açısından en kilit maçında Gençlerbirliği evinde Osmanlıspor’u ağırlayacak. Antalyaspor Fenerbahçe’ye konuk olurken, Alanyaspor ise Galatasaray’ı ağırlayacak. Galatasaray’ı yenip Ziraat Türkiye Kupası’nda finale çıkan Akhisarspor ise evinde Göztepe’yle karşılaşacak. Haftanın en kolay maçına ise Bursaspor çıkacak. Yeşil beyazlılar düşmeyi garantileyen Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim