Anadolu Kartalı bugün Gençlerbirliği’ni yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Maç saat 20.00’de oynanacak ve Cüneyt Çakır Tarafından yönetilecek

TFF Süper Lig’in 19. Haftasın bugün oynanacak Gençlerbirliği-Atiker Konyaspor maçı ile başlayacak. Anadolu Kartalı’nın bu zorlu maçı saat 20.00’de başlayacak ve hakem Cüneyt Çakır tarafından yönetilecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Samet Çiçek yaparken, maçın dördüncü hakemi Bülent Birincioğlu.

VEDA ZAMANI

Sezon başından beri aldığı kötü sonuçlarla ateş hattından bir türlü kurtulamayan Atiker Konyaspor ilk kez düşme hattından sıyrılmaya bu kadar yakın. Yeşil beyazlılar düşmememe mücadelesindeki direk rakiplerinden Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı Ankara temsilcisini mağlup etmeyi başarırsa, puanını 19’a yükselterek rahat bir nefes alacak. Bir yandan da kupayı düşünen Konyaspor, Galatasaray maçı öncesi güven tazeleyecek.

GENÇLERBİRLİĞİ MORALLİ

Konyaspor’un düşme hattındaki rakiplerinden olan Gençlerbirliği ikinci yarıya moralli başladı. ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Karabükspor’u mağlup eden Ankara temsilcisi, ikinci yarıya galibiyetle başlayarak altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

KARTAL’DA 2 EKSİK

Atiker Konyaspor’un bugünkü zorlu maçta 2 önemli oyuncusundan yararlanamayacak. Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Ali Turan ve sarı kart cezalısı durumunda bulunan Ömer Ali Şahiner Gençlerbirliği’ne karşı forma giyemeyecek. 

Öte yandan kart cezası nedeniyle geçen hafta Trabzonspor karşısında oynayamayan Mehdi Bourabia takımdaki yerini alabilecek.

Muhtemel kadro şöyle: Serkan, Skubic, Selim, Filipovic, Ferhat, Moke, Ali Çamdalı, Orkan, Mehdi, Vedat, Yatabare.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim