Bir çok oyuncu ile görüşen Kartal, bu hafta bu oyunculara ilettiği tekliflerden olumlu ya da olumsuz cevap alması bekleniyor

Zorlu bir sezonun ardında transfere hızlı başlayan yeşil-beyazlı yönetim bir çok oyuncu ile sözleşme yenilerken, bir çok oyuncuyu da kadrosuna kattı. En az 3-4 oyuncu daha takıma kazandırmayı planlayan Konyaspor'da transfer edilmesi planlanan bölgeler içinde en merak edilen bölge ise forvet ve kaleye alınacak isimler. Forvet noktasında Gekas'ın yokluğunu aratmayacak bir isim ile görüşen Kartal'ın listesinde en dikkat çeken isim ise Obi Femi Martins. Bu oyuncuya menajeri aracılığı ile temasa geçen yönetim, sunulan teklife cevap bekliyor. Kartal, Martins konusunun bu hafta içi netleşeceğini düşünüyor. Martins'in Konyaspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Diğer taraftan Konyaspor, Martins ile anlaşmaya yaklaşmışken, Beşiktaş'ın da Martins için devreye girdiği iddia edildi.

BİR DİĞER FORVET ADAYI UCHE

İki yabancı kaliteli forveti kadrosuna katmayı planlayan Kartal'ın hedefinde ki bir diğer isim ise Kasımpaşa'dan tanıdığımız Kalu Uche. Bu oyuncuyu da transfer listesine alan yeşil-beyazlılar, geçen sezonu Katar ligi takımlarında El Jaish'de geçiren Uche ile masaya oturup anlaşma zemini arayacak.

KARTAL NABIZ YOKLUYOR

Sezon başında keleyi yerli bir isme emanet etmeyi planlayan Konyaspor, yerli kalecilerin yüksek fiyat talep etmesi ile tekrar yabancı kaleciye yöneldi. Burada bir çok oyuncu ile temasa geçen yönetimin yerli kaleci aşkı tekrar alevlendi. Fenerbahçe'nin Mert Günok'u 1 yıllığına kiralamak istemesi üzerine harekete geçen yeşil-beyazlı yönetim, Mert Günok'u kiralamak için girişimlere başladığı öğrenildi. Bunun yanında yabancı kaleciler ile de teması kesmeyen Kartal, kaleci konusunu da bu hafta içince çözmeye çalışacak. Geçen sezon Konyaspor'un kalesini koruyan İtandje ise kaleci konusunda Konyaspor için son seçenek olarak masada duruyor.

ÖZGÜR'DE BU HAFTA GİBİ

Sol bek içinde transfer çalışmalarına devam eden yönetim, Özgür Özkaya konusunda da önemli bir mesafe kat etmiş durumda. Elazığspor ile masaya oturan Kartal, bu oyuncu konusunda da bu hafta içi bir sonuç alınmayı bekliyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim