Anadolu Kartalı ligde zor günler geçiren Gaziantepspor'u ağırlayacak. Maç saat 20.00'da başlayacak ve hakem Cüneyt Çakır tarafından yönetilecek

Spor Toto Süper Lig'de 28. Hafta bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Temsilcimiz Atiker Konyaspor haftanın açılış maçında Gaziantepspor'u Büyükşehir Belediyesi Arena'da ağırlayacak. Maç saat 20.00'da başlayacak ve hakem Cüneyt Çakır tarafından yönetilecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Alpaslan Dedeş yaparken, maçın dördüncü hakemi Çağatay Şahan.

KARTAL'IN İLK 5 UMUDU

27 hafta sonunda 39 puanla 7. Sırada yer alan temsilcimiz Atiker Konyaspor ilk 5 umudunu devam ettirebilmek için Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. En yakın rakibi Antalyaspor'un 4 puan gerisinde olan Anadolu Kartalı, Akdeniz temsilcisinin Trabzonspor ile oynayacağı haftayı kayıpsız atlatarak rakiplerinin puan kaybetmesini ve aradaki puan farkının kapanmasını bekleyecek. 

GAZİANTEPSPOR ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Süper Lig'de 27 yıldır aralıksız mücadele eden ve son 7 haftaya girilirken düşme korkusunu derinden hisseden rakip Gaziantepspor'un ise kazanmaktan başka çaresi yok. 22 puanla 17. Sırada yer alan Güneydoğu ekibi Konyaspor'u yenerek ligde kalma umutlarını sürdürmek istiyor. Olsa bir mağlubiyette iyiden iyiye umutlarını yitirecek olan Gaziantepspor'un Konyaspor maçında oldukça agresif bir oyun tarzı ortaya koyması bekleniyor.

28. RANDEVU

İki takımın arasında ilk yarıda oynanan karşılaşmayı Konyaspor farklı kazanmıştı. Ligin 11. Haftasında Gaziantep'ta karşılaşan iki ekibin zorlu maçını Konyaspor Riad Bajic (2) ve Amir Hadziahmetovic'in golleri ile 3-0 kazanmıştı. Öte yandan iki takım tarihlerinde 28. Kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan karşılaşmalarda Gaziantepspor 13 kez kazanırken Konyaspor 8 kez sahadan 3 puan ile ayrıldı. 6 maç ise berabere tamamlandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim