Yeşil beyazlı kulüpte ilk hedef Aykut Kocaman. Başarılı teknik adam ile anlaşılamaması durumunda ise diğer hocalarla görüşme gerçekleştirilecek

Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor’da yeni yönetimin belli olmasından sonra teknik direktör arayışları başladı. Başkan Hilmi Kulluk ve ekibinin ilk hedefinde Konyaspor’a tarihi başarılar yaşatan teknik adam Aykut Kocaman var. Anlaşılamaması durumunda ise, yeşil beyazlı takımın kümede kalmasında büyük emeği olan var ve bir kısım taraftarında takımda kalmasını istediği Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirilecek. Öte yandan Atiker Konyaspor’da kadro yapısından da bazı değişimlerinde olması bekleniyor.

HEDEFTE AYKUT KOCAMAN VAR

Atiker Konyaspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Aykut Kocaman’ın takımındaki durumu önümüzdeki günlerde belli olacak. Fenerbahçe Kulübü yerli hoca ile çalışması durumunda Aykut Kocaman ile devam edecek. Bu durumunda netleşmesinin ardından Aykut Kocaman, kararını verecek. Sarı lacivertli kulüp yabancı teknik direktör ile çalışırsa, Aykut Kocaman’ın Konyaspor’a gelme ihtimali yükselecek.

DİĞER HOCALAR BEKLEMEDE

Konyaspor’da camianın çok istediği teknik direktör Aykut Kocaman, getirilememesi durumunda diğer teknik direktörler ile görüşme gerçekleştirilecek. Geride bırakılan sezonda Konyaspor’un kümede kalmasında büyük emeği olan Sergen Yalçın’ın ile bir görüşme yapılacak. Şartlarda ve hedeflerde mutabakat sağlanması durumunda başarılı hoca ile yola devam edilecek. Yeşil beyazlı takımda diğer adaylar ise, Okan Buruk, Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal. Çalımbay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Konyaspor’a gelmeye hazır olduğunu ifade etmişti.

KADRODA DEĞİŞİM YAŞANACAK

Hilmi Kulluk’un başkanlığa gelmesinin ardından Futbol Şubesi’ni eline alan yönetici Selçuk Aksoy, kadro ile ilgili çalışmalarına da başladı. 6 aylığına Konyaspor’a gelen ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren Volkan Şen ile devam etmem kararı alınırken, Jonsson ile sözleşme yenilecek. Öte yandan maliyeti yükse oyuncular konusunda da çalışma yapılacak. Transferde düşük maliyetli yüksek verimli oyuncuların takıma kazandırılması ilk hedef olacak. Önceki dönemlerde yaşanan başarının tekrar edilmesi için çalışılacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim