Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor, dün evinde Ankara temsilcisi Bugsaş Spor’u konuk etti. Maçın hemen başında oyundan kopan yeşil beyazlılar, ilk yarıda yediği 4 gol ile şoka uğradı. İkinci yarıda farkı kapatma çabaları sonuçsuz kalan Yavru Kartal, kalesinde bir gol daha görerek mücadeleden 5-0 yenil ayrıldı. Ligde son 4 maçında 3 galibiyet 1 beraberlik alan Konya Anadolu Selçukspor’da yenilmezlik serisi sona erdi. Yeşil beyazlılar, ilk yarının bitmesine 1 maç kala haftayı 20 puanda kapattı.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor tutuk başladı. Pozisyon üretmekte zorlanan yeşil beyazlılar, savunmada da etkisiz olunca fark kaçınılmaz oldu. Yavru Kartal’ın hücumda ve savunmada yaptığı hataları iyi değerlendiren Bugsaş Spor, ilk yarıyı 4-0 önde kapattı. Konya Anadolu Selçukspor’da kaleci Mücahit Atalay’ın gününde olmadığı maçın ilk yarısında goller Sinan Kurt, Emre Torun (2) ve Erkan Taşkıran’dan geldi. Yeşil beyazlı takım, ilk yarıda bulduğu birkaç pozisyondan faydalanamadı.

EMRE TORUN 3 GOLLE YILDIZLAŞTI

İlk yarısı 4-0 biten maçın ikinci yarısında da etkili olmayan Konya Anadolu Selçukspor, mağlubiyeti kabullendi. Maçın 65.dakikasında bir gol daha bulan Ankara ekibi Bugsaş Spor, 5.golünü atarak maçın sonucunu belirledi. İlk yarıda 2 gol bulan Emre Torun, kendisinin 3.golünü atarak yıldızlaştı. Konya Anadolu Selçukspor, en son 2016-2017 sezonunu 5.haftasında deplasmanda İstanbul’dan 5-0’lık mağlubiyet almıştı. Yavru Kartal, ilk yarının son maçında bir diğer Ankara ekibi Hacettepe Spor’a konuk olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim