20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı forması giyen ve son olarak Fransa'nın Marsilya kentinde düzenlenen Maurice Revello Turnuvası’nda 3. Olan takımın önemli isimlerinden olan Savaş Polat ve Mücahit Can Akçay  Anadolu’dan Konyaspor kampına katılacak ilk isimler. 

Başarılı bir sezon geçiren Savaş Polat ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Mücahit Can Akçay’ın takımda kalıp kalmayacağına gelecek teknik direktör karar verirken, iki oyuncunun da Konyaspor kadrosunda kalma açısından şansının yüksek olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Anadolu Selçukspor’dan Konyaspor’a gidecek oyuncular Mücahit ve Savaş’tan ibaret değil. Sol bekte sorun yaşayan Atiker Konyaspor Yavru Kartal’ın iki beki Özkan Taştemur ve Ali Yaşar’ı kampta deneyecek. Konyaspor’a takviye edilecek son isim ise Anadolu Selçukspor’un genç stoperi Sertan Yiğenoğlu. 3 savunma oyuncusunun da Konyaspor’da kalma ihtimalinin bulunduğu ifade edilirken, 5 oyuncu Anadolu Selçukspor’dan Konyaspor’a geçerse, pilot takım uygulamasının verimliliği bir kez daha ortaya çıkacak.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim