Konyaspor scout ekibi tarafından belirlenen futbolcular için daha geniş kapsamlı bir değerlendirme yapmak isteyen yeşil-beyazlılar, 29 Mayıs ile 6 Haziran tarihleri arasında Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde ön eleme kampı düzenleyecek. Tatlıcak Tesisleri’ndeki ön eleme kampının başında ise Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı ve yardımcıları bulunacak.

OYUNCULAR, SCOUT TARAFINDAN BELİRLENDİ

Anadolu Selçukspor’un deneme kampına tabii tutacağı gurbetçi futbolcular, gerek Atiker Konyaspor scout ekibi tarafından, gerekse Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı tarafından belirlenen isimlerden oluşuyor.

PAZARTESİ BAŞLIYOR

Gurbetçi oyuncularla 29 Mayıs tarihinde Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde başlayacak olan ön eleme kampı, toplam 10 günlük bir süreçten geçecek. 6 Haziran tarihinde sona erecek kampın ardından beğenilen oyuncular Anadolu Selçukspor bünyesine kazandırılacak.

ALPER AVCI, İŞİ SIKI TUTUYOR

Ön eleme kampının yanı sıra, yeni sezonu da normal takımlara göre daha erken açmayı planlayan Anadolu Selçukspor’da, Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı işi sıkı tutuyor. Alper Avcı, yeni sezondaki hedeflerle ilgili olarak hiçbir şeyi şansa bırakmak istemezken, transfer döneminde de ince elenip sık dokunması bekleniyor.

HASAN YILDIRIM

Editör: TE Bilişim