Konyaspor'dan beklediği yardımı alamayan pilot kulüp kendi yağında kavrulmayı planlıyor. Eksik bölgeler için bir çok isim ile görüşen yeşil-beyazlılar bombaları ardı ardına patlatacak

Konyaspor'dan kiralanan 10'a yakın oyuncunun geri dönmesi ve bazı oyuncular ile yolların ayrılmasından sonra kulüpte sadece 5 oyuncusu kalan Anadolu Selçukluspor takveyi çalışmalarına başlıyor. Hedefi PTT 1. Lig olarak belirleyen yönetim beklediği desteği henüz alamamış olsa da bu amacından vazgeçmiş değil. Sözleşmesi sona eren 3 oyuncu ile nikah tazeleyen Anadolu Kartalı dış transferde de Çağdaş Topal'ı renklerine bağlayarak kadrosundaki oyuncu sayısını 8'e yükseltmişti.

GÖZLER ALİ TEMUR'A ÇEVRİLDİ

Eksiklerini kısa sürede tamamlamayı ve sezon hazırlıklarına başlamayı planlayan Yeşil-beyazlılar dış transfer atağına kalktı. Önemli isimlerle görüşen Anadolu önümüzdeki günlerde bu isimlerle resmi imzaları atmayı planlıyor. Genç oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen Anadolu Manavgat Evrenseki'den Ali Temur ile görüşmelerini hızlandırdı. Alınan bilgilere göre yüzde 90 oranında bu transfer tamamlanırken, bazı ufak pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Ali Temur bu hafta içinde Konya'ya gelerek son bir görüşme daha gerçekleştirilecek. Transferin Cuma gününe kadar tamamlanması bekleniyor

TURAN DÜMENE GEÇTİ

Ali Temur transferini büyük oranda gerçekleştiren Anadolu bu isimle yetinmeyecek. Güçlü bir kadro kurarak zirveye oynamayı hedefleyen Anadolu Selçukspor'un hedefinde İstanbul Başakşehirspor'dan İbrahim Akdaş var.  Teknik Direktör Zafer bu transferle yakından ilgileniyor. Eski öğrencisini kadrosuna kamayı planlayan Turan, maddi problemler çözülürse bu hedefine ulaşabilecek. Turan daha öncede Efe İnanç'ı kadrosuna katmak istemiş ama oyuncunun 6 maçlık cezası bu transferin gerçekleşmesini engellemişti. 

ZAFER TURAN NETLEŞTİRECEK

Ali Temur ve İbrahim Akdağ'ın yanı sıra yeşil beyazlılar Mahmut Güleç ve Semih Oğuz gibi isimlerin peşinde. Ayrıca Konyaspor'dan kiralanması planlanan oyuncuların verecekleri cevaplara göre bu listenin daha da artması beklenmekte. Bir golcü ve bir kaleci de alması beklenen yeşil beyazlılarda liste Zafer Turan'ın Konya'ya gelişi ile daha da netleşecek. 

KARARSIZLARA CUMA'YA KADAR SÜRE

Öte yandan alınana bilgilere göre Konya Anadolu Selçukluspor yönetiminin Konyaspor'dan kiralanması planlanan ve yönetimden izin isteyen futbolculara verilen süre iyice kısaldı. Cuma gününe kadar hak tanınan oyuncularla yapılacak son görüşmenin neticesinde herhangi bir gelişme kaydedilemezse oyuncuların yerlerine yeni isimler aranmaya başlanılacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim