17 lig maçında 1381 dakika oynayan Onurcan, kupadaki iki karşılaşmada 171 dakika forma giyerek, toplamda 1552 dakika ter döktü

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin ilk yarısını 21 puan ile 11.sırada tamamladı. İlk yarıda 5 galibiyet alan Yavru Kartal, 6 beraberlik ile ligin ilk yarısını bitirdi. Bu süreçte yeşil beyazlılar, 21 gol atarken kalesinde 26 gol gördü. Konya Anadolu Selçukspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda iki maça çıktı. Bu maçlarda Anadolu Bağcılar’ı eleyen temsilcimiz, evinde oynadığı maçta 1. Lig ekibi Boluspor’a yenilerek kupadan elendi.

EN ÇOK ONURCAN OYNADI

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligde ve kupada olmak üzere toplam 19 resmi maça çıktı. Bu maçlarda en çok Onurcan Güler sahada kaldı. Oynanan 17 lig maçının tamamında forma giyen genç oyuncu kupadaki iki karşılaşmada da sahada yer aldı. 19 resmi maçta da oynayan Onurcan 1552 dakika forma giydi. Onurcan’ı, 1530’ar dakika forma giyen Mücahit Atalay ve Alpay Cin takip etti. Mücahit lig maçlarının tamamında 90 dakika sahada olurken, Alpay Cin, 16 lig, 1 kupa olmak üzere 17 maçta takımının formasını giydi.

EN GOLCÜSÜ MÜCAHİT

Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor’da en çok oynayan oyuncu Onurcan Güler olurken, takımının en çok atanı Mücahit Can Akçay oldu. Ligin ilk haftasındaki Pendikspor maçında 2 gol birden atarak güzel bir başlangıç yapan genç oyuncu, Bandırmaspor maçında 3 gol atarak yıldızlaştı. Konyaspor’da kiralık olarak takımda bulunan Mücahit, ilk yarıda toplam 7 gole ulaşarak takımının en golcü ismi oldu. Konya Anadolu Selçukspor’da Mücahit’i 3 gol atan stoper Sertan Yiğenoğlu takım etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim