Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 8.hafta maçında Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında ev sahibi takım, Konyalı oyuncu İbrahim Alan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından yeşil beyazlı takım beraberlik golü için yüklenmesine rağmen rakip kalede etkili olamadı. Maçın bitmesine dakikalar kala Etimesgut Belediyespor, Erçin Ilgaz ile ikinci golü bularak üç puana uzandı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Konya Anadolu Selçukspor’un, deplasmanda oynadığı Etimesgut Belediyespor maçında geçtiğimiz hafta çıktığı 11’den farklı olarak iki değişiklik yaşandı. Ligde bütün maçlarda forma giyen Maksut Taşkıran mücadeleye yedek başlarken, Teknik Direktör Tayfun Türkmen, Deniz Yaldır’a görev verdi. Kadir Kaan Özdemir yerine ise Ayberk Altan ilk 11’de yer aldı. Maçın ilk bölümleri iki takımın orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, ilk yarının sonların geliştirilen ataklardan da gol sesi çıkmadı. İlk 45 dakika 0-0 sona erdi.

DEPLASMANDAN PUANSIZ DÖNDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Etimesgut Belediyespor, hızlı başladı. Üst üste ataklar geliştiren Ankara ekibi, aradığı golü 60.dakikada İbrahim Alan ile buldu. 1-0 öne geçen Etimesgut bu dakikadan sonra önde olmanın avantajı ile geriye çekildi. Beraberlik golü için yüklenen temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, istediği atakları geliştirmekte zorlandı. Maçın son bölümlerinde Etimesgut Belediyespor, Erçin Ilgaz ile ikinci golü buldu ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Konya Anadolu Selçukspor, üst üste ikinci maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Yavru Kartal, ligde 7 puanda kaldı.

İBRAHİM ALAN’DAN ESKİ TAKIMINA GOL

Konya Anadolu Selçukspor’un Etimesgut Belediyespor’a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada ev sahibi takımın ilk golünü Konyalı oyuncu İbrahim Alan attı. Daha önce Konya Anadolu Selçukspor’da da forma giyen genç futbolcu, sezon başında Ankara ekibi ile anlaşma sağlamıştı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim